NOSTALGI TRIPP!

Fångarna på fortet kommer börja sändas igen! Så himla stor nostalgi tripp alltså :D


sorry

Förlåt för dålig uppdatering, det är lite många bollar i luften just nu bara. I måndags var jag på knäundersökning och det visade sig att inget hade gått sönder(SKÖNT!) men att jag hade fått en ordentlig smäll :( men nästa vecka blir det träningar igen!
Igår var jag, mamma och pappa inne i stan för att fira deras bröllopsdag. Detta firade vi genom att gå och bowla, resultatet vill jag inte ens prata om...jag kan väll bara säga att det nt gick bra :P sen gick vi och åt thai-mat på en jätte mysig liten resturant :)
Idag var jag, Frida och David på ICA Maxi för att köpa godis(a). Hah, det blev rätt mycket godis men det är ju faktiskt påsk ;)
Jag, Frida och David i somras :)

ÅRETS FÖRSTA GETING!


Lite tips på bra bloggar!

Kenzas

Fanny Staffs

Lisaplace


Kajsa & Majas

Malins

Astrids

Viggos

Linas

Fannys

Inez


usel uppdatering

Rubriken säger det mesta. Har inte uppdaterat nånting på sistonde sorry för det.
Hela helgen har vi iaf varit på träningsläger (vilket bergman redan har sagt). Då träna vi på gym först, sen vanliga fotbollsträningar, vi har simmat och vi har haft några teknikträningar. Grymt kul men kroppen skriker pga all träningsverk.
Nu är jag tillbaka till praoen och det går jätte bra. Förutom att min lärare har kommit och hälsat på både fredag och måndag och dom dagarna jag inte har varit där, så hon börjar typ misstänka något, men jag får berätta för henne vart jag har varit ;)

ikväll ska jag ner till norrviken och göra ngt med laget för att tjäna pengar (vet inte riktigt  vad vi ska göra:P)


HAPPYHAPPY

Jag är gryymt glad för igår sa mamma och pappa att jag ska få åka på en 3 dagar resa med mamma :D Men det fanns en hake...jag får inte veta vart vi ska:P Det ända jag vet är att mamma inte har varit där förut och att det är bra shopping. Jag är så nyfiken att jag nästan spricker!
FÖRESTEN GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ NY HEADER, TILL INLÄGGET!


En bra nyhet till folk som gillar Sofi Farhmans bok "Elsas mode", hon har börjat skriva på en uppföljare :) Jag verkligen ÄLSKAR  den boken så jag blev enormt glad när jag läste det!

hahaha helgens kommentar!

"Är det earth hour idag?"
"Aa det är ikväll klockan halv 10"
"Ahaa, visas det på TV?"

HAHAHAHAHA


fanfanfan

i helgen har jag och hela fotbollsslaget varit på träningläger... eller det blev inte så myket träning för mig :'( för när jag var o simmade med skolan så fick jag grymt ont i knät men fortsatte köra. sen körde jag fys på kvällen och bet ihop fast smärtan, men sen på lördag morgon kände jag att det verkligen inte gick lägre så jag och mamma åkte till johan(våran naprapat) och då visade det sig att mina ligament hade töjts ut, eller nåt sånt, och att min miniskel hade sajkat sig... så nu ska jag åka in på rötgen och kolla om jag behöver opereras eller om jag ska köra sjukgymnastik :( och jag får inte träna fotboll eller handboll på 3(!!!) veckor :O PANIK!
men träningslägret var iaf jätte trevligt trots skada :) nu ska jag bara ta det lugnt och sitta vid tv och äta glass eller nåt annat gott :P men ni får ha de så trevligt!
fotbollslaget efter final vinsten i jönköping :)

halvdag

Idag har jag varot med sjukgymnasterna. SKIT intresant faktist. Orkar inte berätta allt vi fick göra men det kom småbarn med "missbildningar" på skallbenet och då hade dom ngt fel med nacken oxå och då skulle dom göra massa övningar. Ngn hade problem med foten, han kunde inte sätta ner hälen så han va tvungen att göra massa övningar då och sen massa annat. va skit kul faktist :)
Fick sluta efter lunch för personalen skulle på ngt möte, så nu är jag hema (har varit de sen halv 1) och kollar på andra avenyn :)
Ikväll blir det träning och i morron ska jag jobba på morsans jobb, sen träningsläger:D


BILDBRIST!


TÄVLING!

RÖSTA PÅ VILKEN NI TYCKER ÄR FINAST!
1.
2.
3.
4.
DEN VI HAR NU

HOVET

snart ska jag och kusinen jack dra in till stan. vi ska åka in och kolla på Djurgår´n- Brynäs på hovet :) vi ska stå i klacken och skrika, det kommer vara så kul! men nu måste jag ta nåt att äta :) hoppas alla får en nice dag!

no



Är så duktig så nu pluggar jag lite no också så slipper jag göra det på lovet, har prov på torsdagen efter lovet!

-.-

10 låtar som ska sitta helt utan till med stämmor och skit! Säger bara öva öva öva!
Dom här låtarna:
Earth song
You are not alone
Beat it
The lost children
Man in the mirrow
They don´t really care about us
Heal the world
Thriller
Billie jean
I´ll be there



so arbete

håller på att skriva på so-arbetet. Har fått massa uppgifter som man ska skriva om praoen. Orkar verkligen inte. Är grymt trött efter en arbetsdag. Idag har bara haft bokade besök. I morron är det öppenmotagning fram till lunch om jag inte mins helt fel sen slutar jag efter lunch pga min handledare ska på möte. Då ska ajg direkt till sollentuna centrum och fixa pappas present (försenad hehe..) sen är träning :D
nu ska jag skriva vidare så jag blir klar.

GE MIG SOMMAR NU FÖR FAN! vintern kan bara ta sig!!!

Första dagen på praoen!

japp, som sagt första dage på praoen och de va faktist väldigt kul. Praoar på BVC i rotebro så på förmiddagen var det massa besök. Det var allt från 5 veckors bebisar till 4 åringar som kom på kontroller. Då fick dom vägas, mätas, vaccineras, bygga ton med klossar, peka ut mage, näsa, mun osv på en pippi docka och massa annat. Såååååå söta :) sen på eftermiddagen hade dom första hjälpen kurs. Då fick vi göra mun-mot-mun metoden på en docka. Vi fick lära oss stabilt sidoläge, Vad och hur man ska göra om ngn sätter i halsen, om ngn tappar medvetandet eller om ngn slutar andas osv. Skit kul och as intresant. Sen fick vi kolla på en film som handlade om det där :)


BILDBRIST!

.

idag är jag glad! ville bara få det sagt :P jag  har varit i skolan, haft vanliga lektioner och så. men på idrotten skulle jag och jossan framföra en dans, och vad ska man säga... vi var gryma! men ni kan ju se det framför er, det var en liten dans vi slängde ihop på rasten :P
nu sitter jag i alla fall hemma och ska slänga i mig lite mat innan träningarna :) vi hörs senare allihopa!
haha, så här fina bilder hittar man på pappas data :P

.............

klart de blev kross, hahah. Vi vann med 4-2 men usch och fy va hemskt de va att spela idag.. Hade inga avbytare och en blev ganska skadad så större delan av matchen spela vi med 10 spelare. Det var snöslask på plan så bollen rulla INGET och bollen blev helt vit av all snö (de blev som när man rullar en snöboll, större och större) och speler va haha inte de bästa men vi vann och de va huvudsaken ;)

eftermiddag/kvällen har spänderats hos pojkvännen. Kom nästan precis hem och har varit där sen 3. Lika trevligt som vanligt :)

I morron är det första dagen jag ska praoa. Är faktist lite nervös hehe.. Får bara hoppas att pendeltågen i morronbitti håller tiderna (varför skulle dom försej, dom har ju inte gjort de under hela vintern men man kan alltid hoppas).

Jag och världens bästa matilda på "ombytardagen"


sitter och häller i mig vatten

japp som sagt det är vad jag gör:P taggar till matchen med HÖG musik oxå. Ska snart dra till samling på HIP för att sen åka vidare till Stocksund där vi ska spela match. Har såklart nya fotbollsskorna på mig (kommer bild lite senare).
Igår va det en toppen dag med pappa :) Först va vi i stinsen sen kista och sen åkte vi till en jätte mysig indisk restaurang sen drog vi vidare till råsunda och när man gick därifrån.. ja då var man INTE lika glad som när man gick dit...
Senare på kvällen gjode jag sällskap med bergman som va barnvakt. Vi kollade på två filmer "i taket lyser stjärnorna" och Mamma mia" :)

Nu blire kross mot Stocksund!!!!


back in sollentuna

nu har jag just kommit hem från en rolig liten tripp till huddinge! jag och viggo har ju aldrig varit i huddinge så att hitta var ju äventyr i sig självt :P bilder kommer senare, i promise!

huddinge

nu ska jag o lilla viggo dra till huddinge för att kolla på hennes stora idol, Ola :) so see ya later!

Dagens planer

Åka till stinsen och köpa fotbollsskor
Åka till sollentuna och shoppa lite med pappa
Åka in till stan till ett rock café och lyssna på min kusse
AIK-BP
Ikväll blir det en chillkväll

movies

nu är viggo, anna och ollan bollan hemma hos mig för en liten movie night med tjejerna :) så vi har bunkrat upp med godis, chips och iste!

GRATTIS!



GRATTIS GUMMAN♥
byxmyndig och allt idag :D hoppas du får en grym dag ;)
haha Om jag var dig skulle jag längtat till den där kvällen/natten med mig och matilda! :D


3 veckor utan skola väntar!

Så himla sköönt! Helg nu, sen två veckors prao och sen PÅSKLOV! kan de bli skönare? Svar: Nej!
Idag har det varit skit chill dag. Började med att vi skulle skriva en engelska uppsats och det gick faktist väldigt bra, sen hade vi svenska och då hade jag föredrag (som jag skrev i inlägget innan) sen hemkunskap och vi hade ngn vikarie som va skit läskig:s Min och fredriks lasange blev iaf skit god :D sen hade vi idrot sistalektionen och då hade vi massage. najs bajs!
Nu ska jag försöka få tag i bergman och kolla om hennes päron kan skjutsa till träningen som börjar halv 5. Har på wellness och är grymt taggad! ;)
Efter träningen blir det filmkväll med några tjejer myyyys! :)

Blir fett suktad av den här bilden! :O JAG ÄLSKAR KORV MED BRÖD! :D


MVG!!!!!!

Måste skryta lite nu hur duktig jag är i skolan. Hade svenska föredrag idag om min bok, och tror ni inte att lilla jag fick ett litet MVG ;) SÅ JÄVLA BRA JAG E ASSÅ! :D :D


yesterday and today

TORSDAG: Igår var jag i skolan som vanligt, men det var faktiskt väldigt kul! Jag o mina klasskamrater är ju inte så normala så vi har nästan alltid roligt. När vi skulle ha fotboll så skulle inte jag vara med för jag var ju sjuk igår, men då drog alla tjejerna av mig mina kläder(det låter väldigt fel men) och satte på mig ett par mjukis byxor. sen började vi hoppa hopprep! :P det har man inte gjort på länge. sen på spanskan var jag o jossan väldigt flummiga så vi bara garva hela tiden :D föresten, jag fick VG på mitt spanska arbete! hörde jag ett grattis? sen hade vi middag med fotbollslaget, JÄTTEKUL!
FREDAG: Idag blir det skola som vanligt, sen träning på sollntuna wellnes. Efter träningen ska jag ha film-kväll med anna, viggo och ollie :) trevligt trevligt!
jossan, frida o jag!

music to me


ONSDAG

idag gick jag hem från skola vid 12-tiden för jag hade ont i magen... jag hade inte heller sovit något på natten så jag var väldigt trött också... så trött så att jag somnade på busshållplatsen när jag skulle åka hem :P då är man trött! så jag gick hem och tog det lugnt, kolla på 2 filmer och hade allmänt tråkigt :P

Bästa serien! <3


GHOST WHISPERER
på tv 4 nu!!!

Min dröm, hahah!



som ni nog märker så är jag hemma från skolan idag också fast det här är sista dan. Mår bättre är inte lika förkyld och har nog nada feber (hoppas jag). Kommer nog behöva ta igen ganska mycket när jag kommer tillbaka. Går ju försej bara torsdag och fredag sen är de prao fram till posklovet, kan de bli bättre!? :D
Tror jag ska skriva klart mitt svenska föredrag nu så behöver jag inte tänka på det mer.

Idag vakna jag vid kvart över 8 av att telefonen ringde men jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen så jag sket i att svara. Måste bara berätta om min sjuka dröm. haha om ni har sätt kiriko (en barnfilm som handlar om en jätte liten pojke som ska döda ngn häxa, eller hon kanske är en drottning eller ngt kommer inte ihåg och då måste han gå igenom ett berg med supersmå gångar) och jag drömde att jag var kiriko som gick i dom där jätte trånga gångarna och helt plötsligt kommer en gris (fråga mig inte hur den fick plats) aja precis när jag hade dödat grisen ringde telefonen. F**N, jag som ville veta hur de fortsatte :(

Har inte gjort så mkt idag. Har målat naglarna så nu är dom röda och fina, sen har jag kollat på 5 paradise hotel avsnitt på tv4play sen har jag käkat korv med bröd mumms.. och lite tårta, den såg så god ut så kunde inte hålla tassarna borta från den ;)


joke of the day

Dina tänder är som stjärnor... gula och långt ifrån varandra

facebook

chattade lite med sebbe celander på facebook och fick höra den här kommentaren:
Lipa lipa kärleks pipa om du lipar mera så blir du kär i flera

Marc Jacobs Spring 10

bilder från Marc Jacobs visning

grattis!

GRATTIS PAPPA!



GRATTIS!



Grattis pappa 42 idag (gubbe hehe) ♥


Hiss eller Diss


En sjuklings dag i bilder





Några videoklipp på viggo från i lördags


Hahaha Viggo tycker att Ernst Kirchsteiger är snygg :O hahahah han är fan 50+  

Hahaha viggo gråter när Ola sjunger. Och ringer och röstar minst 50 gånger (hon hade tydligen lovat han de i hans blogg)


haha viggo, döda mig inte efter dethär :$

FAKTA OM MATILDA WIDLUND



Det här är matilda. Hon är 14 år fyller 15 i juli (hon längtar till den åldern..;) )  Hon är GRYM på att dansa, sjunga och är skit duktig i skolan(ingen pluggis utan bara allmänt smart). Hon älskar glass (vem gör inte försej) och käkar gärna onyttigt. Hon spelar gitarr också och hon är skit duktig på det. Hon älskar att åka in till stan för att fika med sina kompisar. Haha det gör hon hela tiden. Hon har GRYMT stor garerob som innehåller det senaste modet. Hon är sprallig, glad, KONSTIG, busig, snäll, och lite små tokig.
Hon är populär bland killar (som ni nog förstår när ni ser bilderna där uppe) och föredrar äldre killar, för hon tycker tydligen dom i samma ålder är omogna. 
OCH.. sist men inte minst, hon älskar sex in the city.

Nu känner ni min onormala vän någolunda ;)

haha helt onödigt inlägg men jag gör det bara för att jävlas med matilda.


sjuklingen


sitter just nu inlindad med duntäcke och kollar på "bästa från idol 2004-2009" haha sitter och grinar för jag garvar så mkt. Vissa är fan dumma i huvet som inte kan ta ett nej, haha jag diggar dom asså! :D

Idag vaknade jag 8.15 fast jag kunde sova hur länge jag ville :O jag är knäpp ju, aja. Gick upp och käka frukost sen har jag suttit vid tv:n hela dan.


summer feelings


ända positiva med att vara sjuk är att man slipper skola :D

Sorry för en riktigt dålig uppdatering från min del men har inte haft en tanke på bloggen :P
Lite snabt om vad som hänt i helgen
I fredags hade jag träning sen träffade jag älsklingen. Va skäönt att träffa honom för det va ett tag sen man såg honom.
I lördgas var jag på vildmarksmässan med bergman. Skit kul:D sen när vi kom hem började vi göra iordning med maten och duka osv så vid 6 kom alla. Bergman hade fixat en tjejmiddag med några tjejer som hon inte brukar träffa så jätte ofta. Det var jag, ollie, viggo, astrid, cammi och lydia. Skit trevligt. Vi kollade på Melodifestivalen och spela pictonary och käka:)
I idag/söndag vaknade upp hos bergman vid 10 gjorde iordning oss och så sen gick vi till kyrkan för att flrst gå på en gudstjänst och sen konfa träff till 3. Sen gjick vi hem och baka en skit god kaka. Sen gick bergman hem och då visade de säg att jag är sjuk. Är jätte föryld och har feber. DET SUGER!!!
Så i morron blir det ingen skola för mig. För vara hemma och vila upp mig.
 


BILDBRIST! haha minne bergman!


some pictures

present från pappa som just har kommit hem från mallis :)
igår på mässan när jag hoppade stolp-hoppet :)
en tröja som jag köpte igår på mässan :)

vildmarksmässan

igår var jag och anna på vildmarkmässan och gjorde lite roliga saker som att hoppa stolphopp :) men nu ska vi dra iväg till kyrkan för förträff med konfan :)
bilder kommer sen!

?

vann rätt låt tycker ni?

middag, godis och melodifestivalen

idag har jag haft lite middag och annat trevligt hemma hos mig :) jag bjöd över lite folk som jag har haft bra kontakt med men glidit ifrån på middag. det är ett jätte trevligt gäng här :) bloggar mer sen!

in a hurry

nu ska jag springa ut och möta mamma för vi ska dra till affären och köpa lite mat :) se ya!

har svenska

sitter just nu och har svenska och skriver ett bokföredrag som jag ska redovisa nästa fredag. Har boken "pojken som inte fanns". Nästan den bästa boken jag har läst (första, "pojken som kallades det" är bättre). Asså börjar böla varje gång jag läser dom här böckerna (har läst dom några gånger) för asså det är på riktigt :O hans morsa knivhugger honom i magen, hans morsa bränner hans arm över gasolspisen, han blir tvingad att käka lillbrorsans bajs och massa mer. Så jäävla vidrigt :O :'(

Aja. Idag slutar jag 13.50 tror jag. Ska snart ha hemkunskap sen lunch sen blire idrott med vår nya idrottslärare som är pain in the as!!!!
Efter skolan ska jag hem och städa rummet lite. haha går inte att gå där inne. Sen ska jag på träning och efter träningen kommer anton till lilla mig, MYSIGT :)

Nu slutar svenskan om hmm.. 2 minuter om jag inte minns fel ;)WIHOOOO!


hhahahaha såå söööööt! :D


klockren!

Tumblr_kz2ca1momr1qa4th6o1_500_large

I WANT!


jag vill också kunna gå i shorts!

weheartit

get

har varit hemma hos anna och hon läste då upp sin so-läxa. så här lät det:
"Om igen vill sälja så kan man inte köpa några kläder och då måste man få tag på ull och tyg. Men eftersom ingen säljer någonting så måste man hitta en egen get som kan kan få ull ifrån"


" Och om folk inte får ha sin egen religion så kanske man blir tvingad att inte äta kött eftersom man inte får göra det i vissa religioner. Fast man kanske inte alls tycker synd om djuren och man kanske tycker att det är jätte gott!"


haha, asgarv på höööög nivå!

Klockrent!

Falska vänner: Knackar på din dörr
Äkta vänner: öppnar dörren och skriker "jag är hemma!"

Falska vänner: är oroliga för att du ska avslöja deras hemlighet
Äkta vänner: vet att det aldrig skulle hända

Falska vänner: hjälper dig ut ur fängelset
Äkta vänner: sitter bredvid och säger "jävlar vad vi hade kul"

Falska vänner: saknar dig när du är bortrest
Äkta vänner: saknar dig när du är på toa

VILL HA!


rubrik

Sitter och kollar på top model med bergman- skit kul! -.- top model suger!!!!
Idag har de inte hänt ngt speciellt så inget är värt att skriva om i bloggen.
Ikväll ska jag nog gå ut och gå lite med ollie och snacka lite.
I morron slipper jag ha no så jag slutar jag 5 i halv 3 ist för 10 i 4 säger bara KATTIS TACK! :D


I´M HAPPY!!!! älsklingen kommer hem inatt :D <3


äntligen klar med hemtentan!

5 och en halv handskrivna sidor om A-delen.
3 dataskrivna sidor på B-delen.
1060 ord på B-delen.
ÄNTLIGEN KLAR!

DM

nu ska jag och tjejerna i klassen dra iväg på DM :) vi ska möta söra(en idrottsklass), helenelund och kunskapsskolan i Täby :)

Bänkad framför tv:n!

Yees om 10 minuter börja "Svenska hollywood fruar" WIHOOOO!


..............

Har precis kommit hem från träning.
försa dan i skolan efter lovet. Vad ska man säga.. skulle ju inte banga på att ha lov i några veckor till, men det var kul att träffa alla flummiga, söta och busiga kompisar. Haha matilda syftar på dig flummig och busig, söt oxå för den delen :)

Men vafan jag ska inte klaga på skolan just nu mina veckor framåt ser ut såhär:
v.10 Skola som vanligt
v.11 Skola som vanligt,
v.12 PRAO,
v.13 PRAO, och långfredan
v.14 PÅSKLOV :D
v.15 Micheal Jackson konsert
v.16 Ledig måndag


en dag i romme

jag har nog aldrig skratta så mycket under en dag som jag har gjort idag! :D jag har haft det så himla kul i romme, det var fint väder, alla var så där härligt flummiga och backarna var nypistade :) bilder kommer nog upp sen på facebook så då snor jag dom och lägger upp dom här.
mimmi och jossan som vill börja gråta på so:n :P

.



Skola i morron.. NEJ TACK! -.-


har ingen aning om vad jag ska skriva om

Usch usch, min fantasi är på 0 ovanligt. Har nada kul att skriva om. Farsan tvingar mig att damsuga hallen och de är ju kul -.-
idag är de slappdag för mig men ska ha lite spa för mig själv (vilket ni kanske såg inlägget innan på dagens planer). Sitter och lyssnar  på alexandra burkes låt bad boys  och blir grymt taggad av den låten asså.
eftersom jag inte har ngt kul att skriva om kan jag lägga ut lite "just nu" bilder utan smink och med världens tovigaste hår.

MYCKET VACKERT hahahaha

dagens planer

Ta ett pass på träningscykeln
Ta en lång dusch (ingår raka bena och göra sig mycket fräsch)
Måla naglarna
Göra en hårinpackning
Göra en ansiksmask (haha vette fan om man säger göra en ansiksmask men ni fattar)
Noppa ögonbrynen
plocka iordning lite på rummet (ta bort kläder osv)
Hjälpa morsan med middagen
Sen kasnke en braa film :)


NU DRAR VI!

NU DRAR JAG TILL ROMME! ÄR GRYYYMT TAGGAD! :D

romme imorgon!!!

nu ska lilla jag sova, för imorgon ska jag upp kvart i 6(!) för jag ska till romme :) så godnatt alla läsare och hoppas ni får en bra sista dag på lovet!
romme! är gryyyymt taggad :D

gissa bilden

min familj, min morbrors familj och jag o anna körde pictionary igår :) lite bilder från igår, kolla om ni kan gissa vad det är:


anna har ritat en?



svar: en rosa panter, haha!


jag har ritat en?




svar: piña colada, haha klockren!


så sorglig låt och video :'(


klisterkort

nu sitter jag hemma hos anna panna för jag hann inte träffa ralle idag så jag ska träffa han på lördag ist :) nu ska jag sätta på ett skolfoto kort på anna på min mobil så alla får stirra lite extra på min ny-pimpade mobil ;)

Då har man blivit glasögonorm då


inköpen från igår...

Linne: 129 :- från Gina Tricot
Skorta: 199 :- från Gina Tricot

today :)

jag och anna i backen :)

filmer från väsjöbacken


yesterday and today

igår: igår kände jag och anna för att bussa så vi satte oss på fösta bästa buss. och det slutade med att vi hamnade i upplandsväsby centrum(ovanligt?). där köpte jag en jeansskorta och ett linne från Gina Tricot(bilder kommer sen) och en present till min guddotter Klara för hon har brutit benet :/ så då ska hon få en liten present för att det är så synd om henne.

idag: idag ska jag, anna och pappa åka till väsjöbacken. det ska bli fett kul! anna ska åka skidor och jag ska åka bräda. jag har inte åkt bräda på vääääldigt länge och jag är nt så bra på att bromsa så vi får se hur det går.... ;) sen ska jag nog vara barnvakt lite oxå, till 6 ungefär och sen kanske jag ska träffa Ralle.  Han har ju varit i fjällen och kommer hem idag så jag har inte träffat han på hela sportlovet :/

Är taggad till tusen

Som rubriken säger, är grymt taggad till i morron. Då bär det av till väsjöbacken med bergman och hennes farsa WIHOOOO. HAr nt åkt skidor på typ två år, för förrförra året åkte jag nt, och förra året åkte jag bräda så ja.. vi får se hur det går i morron på skidorna men de ska väll nog gå vägen ;)
Har tagit fram och provat allting- skidjacka, skidbyxor, skidglasögon, halsduk, mössa, hjälm och allting ;)
säger bara: NU JÄÄÄVLAR! ;)

 
hahah
bjuder på dagens skratt här ;D


recept cookie dough

VÄRLDENS GODASTE SMET! (sån som finns i b&J glassen)

3 dl mjöl
(1 krm bikarbonat) -jag brukar inte ha med det, lika gott ändå
115 g smör
1 2/3 dl socker
0,5 tsk vaniljsocker
1 ägg
175 g krossad blockchoklad

Lätt som en plätt ;)


HAR KLIPPT MIG


FÖRE


EFTER

inte så jätte jätte stor skilnad, men klippte bara topparna.


13.35

nu sitter jag hemma hos anna panna som håller på att fixa håret :) idag har vi nada planer, kanske åka och shoppa lite eller nåt sånt. aja, ni får ha en bra dag allihopa! :)

anna hjälper till

Vi har fått en fråga om hur man gör en "smal rämsa" från ett youtubeklipp. Asså hur man bara får ljudet.

1. Du går in på ett youtube klipp som du vill ha.
På höger sida ser man en grå fyrkant där det står vem som har lagt in klippet typ och under står det webbadress och under det står det Bädda in du kopierar allt som står på raden under.
2. Du går in på nytt inlägg i bloggen och längst ner i hörnet hittar på med blå text där det står Ändra redigerare du trycker där och klistrar in allt du hade kopierat.
3. Du leter upp två ställen där det står heigh "..." (...är en siffra t.ex 344) där ändrar du siffran och skriver 25.
KLART!

Lätt som en plätt;)


hahaha helt sjuk låt som bergman hade lagt in på min spotify xD


dagen

  • vaknade halv 12
  • gickupp och käka frukost vid halv 1
  • gjorde iordning mig 2 ungefär
  • drog till kajsa
  • vi satte oss på en buss till Väsbycentrum
  • På bussen kommer de fram 4 st killar som jag aldrig har sätt förut och har ingen aning om vilka det är och säger "nej men är det inte du som är tsm med anton lund". SKIT läskigt hur fan vet dom vem jag är och hur jag ser ut och allt. jaja, KÄNID I UPPLANDSVÄSBY ;)
  • köpte present till pojken. FAN VA BRA JAG ÄR! nu slipper jag gå och funderar på det mer ;)
  • drog hem och käka
  • Nu vet jag inte vad planerna är, antingen drar ag till kajsa om jag orkar eller så har ag en hemma kväll och tar det lugnt. Får se hur det blir med den saken :)


Dagens :)


onödig fakta

Tre av tio kan inte ändra ringsignalen på sin egen mobiltelefon och sex av tio klarar inte att skicka ett enkelt textmeddelande. Marilyn Monroe hade 6 tår på ena foten. Överkonsumtion av halstabletter och tuggummin har en laxerande verkan. Den röda pricken på 7UP kommer från dess uppfinnare. Han hade röda ögon för att han var albino. När något irriterar dig krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en bekymrad min. I medeltal skrattar en vuxen 15 gånger om dagen. En bebis skrattar 400. En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl. En daggmask har 6 stycken hjärtan. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
lite onödig fakta, fick iden från Inez.

sparreholm del 2

1:Anna panna
2: två st muppar
3: en mupp
4: anna åt allt mitt "Grus" ;)
5: haha, vårt älskade solarium :)
6: anna på tåget
7: en kanin på tåget ;)
8: vägen mellan gnesta o norrviken

stinsen med pappa idag, inköpen blev:

En jeansjacka från H&M, 299:-
Boken Karriär & kökbesvär av Sophie Kinsella för 79:-

panik!

har just fått reda på att min guddotter åkt in till akuten! hon trillade i skidbacken och har just åkt in till sjukhuset! JAG HAR PANIK!

Ge mig sommar!



Haha fick ngt ryck inatt vid typ halv 2 och börja leta fram massa sommar kläder ur garderoben.
Nu skriker det i mitt huvud "GE MIG SOMMAR, NUUUUU!!"


klockren

"lärarna kallar det fusk, vi kallar det teamwork"


Dagens



Btw. tröjan gick sönder idag när jag satt på tåget :O jag skulle dra ner den, då blev de ett hål...
fråga mig inte hur jag lyckas :$ :'(


HAHAHAHA kan inte sluta skratta. Tobbe, min nya idol!




bilder från Sparreholm del 1

















Vi säger hej då till "upplandsväsby"

Nu alldeles strax ska vi ta bussen till Gnesta och ta tåget därifrån till Södertälje för att där byta till norrviken. Kommer säkert komma hem SENT ikväll eftersom det är världens oväder. Men vi får sätta på oss mycket kläder och ta med ett bra tålamod för att klara av väntan på tågen och bussarna. Vi har laddat med pannkakor och glass och har handlat myyyycket godis så vi överlever nog;)
Ikväll ska vi antingen slagga hos hanna elr så tar vi lite sömn hos lilla mig.
Har varit skit kul här på landet och har bestämt att vi ska dra hit i sommar oxå.

Bilder kommer upp senare och så kommer vi berätta allt bus vi har gjort här ;D
Ha det bra och önska oss "ha en trevligt resa hem till storstan"


Hittade en bild på farfars data på världens sötaste kusin :)


RSS 2.0