Cant you hear the sound of my laugh? Im happy now

Ikväll ska jag bara träffa massa tjejkompisar och chilla, riktigt najs! Känner att den här inlägget egentligen är onödigt men nu vet ni att jag lever iallafall!

Sommarlov

Förlåt för den dåliga uppdateringen men spenderar min tid ute i solen istället under den här årstiden. Så det blir inte så mycket data, utan mer bad, sol och glass. Antar att ni fattar varför.

Gothia 2011

Lite bilder från Gothia, taget från allas Facebook.
Vi tjejer träffade ju både Nicklas Hocker och Ulrik Munther. Blev en hel del Liseberg också, riktigt skoj! :)

Think about it


GARYPEPPERVINTAGE


Pretty Little Liars

 

Jag har gått och blivit beroende. Den här serien är en utav de bästa, det är en serie som gör att du sitter uppe på kvällarna och kollar för du inte kan sluta. Den gör en så nyfiken att man kan komma på sig själv att sitta och fundera vem A är...

Knasigt hur man kan bli beroende av en serie!


You know you love me, xoxo

Tumblr_ln0u4vhm7d1qhqae9o1_500_large

Tumblr_lo1ku3mnjc1qd5lf5o1_500_large

Picture+39_large

Gossip+girl+s+c2_large

Gossip+girl+s+c3_large

 

Jag kan ju inte vara ensam om att många (!) gånger ha velat byta min garderob mot GG-tjejernas. Och om det gick skulle man ju gärna ta deras utseende också, bara på köpet sådär.

Eller vad säger ni?


Picknick at Edsbergsparken

Insåg att det inte kommit upp en ända bild ifrån skolavslutningen! Och det kommer det göra sen för dom här bilderna är inte ifrån då. De är ifrån pickniken vi hade innan själva avslutningen, men vi var rätt fina då också tycker jag, love you girls!


Some happy-inspiration

Tumblr_lo4izdmh5v1qcr24lo1_500_largeTumblr_lnxw9yiw8l1qbgtlqo1_500_largeTumblr_lmyuv9ksal1qhslvto1_500_large35952789_jwgub7u8_c_largeTumblr_le86y2k8vs1qdbbywo1_500_largeTumblr_lno2r6lghh1qmntfzo1_500_largeTumblr_lo56yhjlg31qd4ucio1_500_large


Picknik

Hittade den här underbara picknikkorgen i min mormors garage. Rätt fin!

UPDATE FRÅN GOTLAND

Här får ni en liten update från Gotland!
Har varit här sen i tisdags och måste säga att jag har haft en underbar tid!


Dag 1- Solade, körde fotboll, körde volleyboll och badade på stranden. På kvällen blev det allsång med göteborgskillar och grillning av marsmallows i sanddynorna.

Dag 2- Fårö med mamma och pappa, sen middag i Visby. Efter det mötte jag upp tjejerna på O'Learys i Visby och kollade på matchen och annat kul!

Dag 3- Heldag i Visby, började med lunch med Bollsta, sen fika med Emil och Pontus. Åkte hem med Emil och hans kusiner, bytte om (regna hela dagen) och gick över till Emil för en chill kväll.

Dag 4(idag)- Nu blir det en lugn dag på stranden, ska in med Emil till Visby sen kanske för han skulle hansla lite grejjer.



When you gonna realize it was just that the time was wrong?


Shortsmania

 

 

 

Jag vill göra något sånt här med mina shorts. Ska nog åka och köpa lite nitar när jag kommer hem!



Loppisfyndat

50 kr, 30 kr

Gotland/Gothia

Nu är packningen i full gång här hemma. Jag håller på att packa inför både Gotland och Gothia, åker ju till Gotland idag och kommer hem söndag. Och är hemma i några timmar, sen bär det iväg igen och då mot Göteborg. Har en känsla av att det här kommer bli 2 helt grymma veckor, hope im right!


22:an på besök

Dagen har varit lugn. Otroligt lugn måste jag säga. Har varit hemma, solat lite, fixat några ärenden och kollat på Pretty little liars. Och har inte kollat på facebook eller telefonen på hela dagen. Hyfsat stolt tjej!


Nu är Elin och Johan här på besök så ska ut och vara social igen, ha det bra!


Kind of awsome

source; lookbook


2 snabba

Nu drar jag hem till Astrid. Tjingtjing

All Star

Nu ska jag träffa min underbara stenvän Inez.
Juste, är ledig i mer än 3 veckor. Najs!

Lookbook

source; http://lookbook.nu/mojomade


Strömming

Nu har jag just kommit hem från golfklubben där jag och mamma käkade strömmingsmacka och lyssnade på världens konstigaste samtal.
Ikväll åker jag hem till Simon men blir tidig hemgång för jobbar imorgon igen.. Klockan 8 ska man ju befinna sig på jobbet!


Strömming

Nu har jag just kommit hem från golfklubben där jag och mamma käkade strömmingsmacka och lyssnade på världens konstigaste samtal. Ikväll åker jag hem till Simon men blir tidig hemgång för jobbar imorgon igen.. Klockan 8 ska man ju befinna sig på jobbet!


Loppisfynd

60 kr, 20 kr, 10 kr


Vilse i skogen

Nu lämnar jag landet. Och civilisationen. Jag åker nämligen ut till Åland. Pappa ska cykla en tävling och vi ska hälsa på farmor och farfar. Jag kunde ha varit mer taggad måste jag erkänna... Men nu är det som det är.

Men jag är bara borta lite mer än 1 dag, men i alla fall! Egentligen är det skönt att vara på Åland, få lite egentid och så. Bara sitta och läsa vid viken och jobba på brännan. Paddla lite kajak och köra minigolf vid campingen, men just nu behöver jag inte egentid. Jag vill bara umgås med mina vänner!

Jaja, that's life! Nu drar jag.


Jag, Ollie och Jenny gick vilse igår. Tack för en underbar kväll/natt tjejer! <3


My life is like a fairytale....

Tumblr_lmoex4vkav1qfi7wjo1_500_largeTumblr_ld5g1ltikm1qzvsqto1_500_largeTumblr_lnn00bzh421qmnr0ro1_500_largeRandom-bildites-34_large


RSS 2.0