Nu väntar vi på att tåget ska rulla in på ...

foto0786 (MMS)

Nu väntar vi på att tåget ska rulla in på perrongen :D Taggad till 1000! //B


Hemma!

Nu har jag kommit hem! Dörr till dörr tog hela resan ca 17.5 timmar... Rätt mycket :P Menmen nu säger mamma att jag ska packa upp min väska för att kunna packa till Piteå. Vilket är ganska bra, för annars ligger väskan i typ 1 månad utan att jag gör något åt den :P


Efter 16 timmars resa så har jag landat i ...

Efter 16 timmars resa så har jag landat i Sverige igen! :D<3


Right now

Just nu sa har jag just packat klart, och till min stora forvaning(och lycka!) sa hade jag inte overvikt :O Klarade mig med nagot kilo eller sa :P Sa nu har jag packat klart, dushat och ska snart lagga mig och lasa en bok. Ratt skont slut pa resan, men jag ar anda ledsen... Jaja, nar jag kommer hem far jag i alla fall spela fotboll i nastan en hel vecka! :D GLADGLADGLAD!



:(

Jag ar ledsen....imorgon aker vi ifran Baraboo :'( Jag kommer sakna Sue, Cliff, Charlie, varat rum, hela huset, att aka runt mellan alla slaktingar... Jag kommer sakna hela USA!


Nu ska vi snart ata sista middagen har. Idag har jag och Astrid varit och kollat pa cirkus och tagit massa facebookbilder :P Sen ville Cliff ha kort pa oss sa det var nastan som skolfoto, sta upp pa trappen, liite at sidan och le :)

Nej nu ska jag ga och vara lite ledsen... Nej foresten, nu ska jag njuta av den sista tiden!


CHARLIE! <3

Tubing

Idag ar vi hos en ny familj som bor i varsta fina huset precis(!) vid vattnet :D Det ar verkligen jattefint! Sa idag hr vi badat, solat, akt ring efter bat och rakat valta en flytbrygga :P Fraga mig inte hur vi raka valta den for saaaa mycket vager vi inte. Fast man vet ju inte for vi har sakert gatt upp 20 kilo hra nere, man ater verkligen mycket mat.. :P
Ikvall ska vi kanske ut och paddla eller ut med en av batarna. Och imorrn ska vi prova aka vattenskidor, wish me luck!


GLAD!

Nu har converse samlingen fatt 4 nya kompisar :D Jag kanner att min karlek till converse kanske ar lite konstig... :$ Men jag ar i alla fall glad!

Midsommar 2010

En midsommar utan någon krans i håret och utan någon dans runt stången... men den har varit lyckad ändå :)

Började med att vi käkade en riktig midsommarlunch hemma hos Sofia. Där samlade vi rejält med vuxen poäng, satt och åt/snacka i flera timmar.
Efter maten var det fotboll och jordgubbar som gällde. Vi satt bänkade framför tv:n och kollade brasilien-portugal. Sen blev det kubbspel. Jag och kajsa mot ollie och fia;) säger bara en sak, jag och kajsa en GRYM kombination när det gäller kubb.
Efter kubbspelet kom jenny och jossan över. Sen drog vi till viby och hem till jenny. Där fick vi för oss att vi va sugna på pannkakor så det var bara att ställa sig att steka;)
 Sen satt vi där och sncka- mycke trevligt.
Nu har jag nästan precis kommit hem och är suuuuper trött så det blir sängen för mig nu :)

Har dock glömt att plocka blommor som man ska lägga under kudden.. Hur ska det här gå? ingen krans, ingen dans och inga blommor under kudden...? Skäpning Anna!

Lite bilder från dagen:


Madison

Idag ska vi ivag och shoppa inne i Madison. Och nu ska det spenderas pengar! ;D

Glad midsommar!

Har borta firar man inte midsommar men alla ni dar hemma far ha en bra midsommar! :D

okej...

Okej morsan och farsan verkade inte ga pa det dar med tatueringarna sa det blev lite fail :P Men vi har faktiskt air brush tatueringar som haller i sig ett tag i alla fall :)

Olympus!

Idag har vi varit pa vatten och nojesparken i Dells :D Det har varit feeeeeett kul! Sa idag nar jag kom hem sa var jag ett par converse, en fin brun farg och 2 tatueringar rikare :D Det ar bara 15-ars grans pa tatueringar har sa jag gjorde tva, en pa handleden och en i nacken, och astrid gjorde ocksa 2, pa samma stallen. Lisa var och shoppade pa ett annat stalle sa hon var inte med nar vi gjorde dom. Jag har san dar plastskydd pa dom just nu sa ni far se bilder sen nar svullnaden har lagt sig lite. Mamma och pappa: Doda mig inte nu, men dom ar faktiskt fina!



Hahahaha!

Astrid Pellegnillot Friström: Gettoläsk :)

Ryan Ames
BÖG <333 :)

Astrid Pellegnillot Friström
Hahahahaha!:D <333333

Ryan Ames
se jag är inte så illa talar svenska!:D <333

Astrid Pellegnillot Friström
hahaha, it's; kolla, jag är inte så dålig på att tala svenska :) <333

Ryan Ames
well dont blame me! its google translate's fault! :) <333

Astrid Pellegnillot Friström
yeah, sure....turtle thing... <333


Ryan Ames
awkward turtle silly! now if i did this 333> would that be considered hating someone in sweden? ;D

Astrid Pellegnillot Friström
no, that's just retarded :) <333


Ryan Ames
well then thats 'merica for you!:) <333


Astrid Pellegnillot Friström
'cause that's how we do it in 'merica, right? ;)<333

Ryan Ames
haha you know us so well! :) <4444 <=== im starting my own trend! :D

Astrid Pellegnillot Friström
yeah, awesome :) <444

Ryan Ames
see only the cool kids do that :) <444

Astrid Pellegnillot Friström
that's right :) <444

Ryan Ames
but swedes arent cool so i guess you cant do it :)

ok fine you can, but only because your a semi-ginger :) <444

Astrid Pellegnillot Friström
well, that's just because i have the secret ginger power in my blood :)
But Hanna can't ;)<444

Ryan Ames
theres no way she can! especially because she can get tan! :) <444

Astrid Pellegnillot Friström
mhmm, she is to tanned to be cool<444

Ryan Ames
but jacob is the only exception right?? :) <444

Astrid Pellegnillot Friström
Yeah, because he is related to gingers :) <444

Ryan Ames
no way! really? :) <444

Astrid Pellegnillot Friström
yes, didn't you know? :o <444

"Hemma"

Nu ar vi "hemma" i Baraboo igen. Igar var vi och kollade pa Killers. Den var faktiskt ganska bra! Vi kom hem vad halv 1 och da gick vi direkt och la oss for vi skulle upp tidigt pa morgonen. S klockan tio i 8 blev vi vakte for vi skulle hinna packa klart allt -.- Men sen blev det 4 timmars bilresa hem sa da fick man sova lite i alla fall :) Ikvall ska vi ata middag med hela slakten sa det ska bli kul! Imorgon ska vi till Dells, en nojespark med vattenland och MASSOR av bergodalbanor :D Roligt Roligt!

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch snaret sa goood bye! Btw, jag har borja tankta pa engelska sa ibland nar jag skriver blir det automatiskt engelska :P

Bilder från Örebrocupen








Tack för en bra cup tjejer!
Har hänt lite för mycke den här cupen, men om man bara tänker på matcherna gick det väldigt bra.
Vi kom två och finalen va grymt jämn.
Men cupen började med att vi fick inbrott på rummet där vi bodde. 5 ipodar, 2 digitalkamror, 1 systemkamera, 1 plånbok och 5 mobiler blev stulet.
Sen hemresan gick inte direkt som planerat...
krya på dig pappa!

Annars en skit rolig cup. Bara börja ladda för piteå nästa vecka :D


Bio

Okej, det blev ingen bowling utan vi ska pa bio snart :) Vi ska se filmen Killers! Najsigt najsigt!

Bowling

Till Pia: Det visste jag inte, jag kanske far ga en kurs hos dig sa slipper jag skamma ut mig i framtiden :P


Nu har vi just kommit hem fran stranden med killarna och deras kompisar. Trevligt trevligt! Idag sa har vi varit pa Mall of America mellan 10 och 3 :D Fast jag shoppade inte saaaa mycket sa jag ar stolt! Idag ska vi som sagt aka och bowla med deras polare.... Kanner verkligen hur jag kommer skamma ut mig! :P Hahah, aja dom far sig i alla fall ett gott skratt ;) Och vi har lurat i dom att bowling knappast existerar i Sverige! Haha, vi ar bra pa att ljuga :P


Minnesota

Nu ar vi hemma hos Astrids kusiner Ryan, Jacob och Maddie. Dom ar fett skona! :P Nu ska vi satta pa en film och typ umgas med deras polare. Nice! ;) Imorgon ska vi till Mall of America och aka och bada. Pa kvallen ska vi ut och bowla... Jag och Astrid SUUUUGER pa det! :( men dom kommer vall fa sig ett gott skratt :D

Nej nu ska jag vara social mot alla :P


Nu har vi just kommit hem fran stranden

Som rubriken sager sa har vi just kommit hem fran stranden. Nu sa ar annu mer slakt har och vi ska ata stor middag. Imorse sa var jag ute och sprang. Jag vaknade av mig sjalv och jag hade ingen klocka sa jag kollade bara ut och chansade pa att klockan var mellan 7 och 8. Sa jag klar pa mig lite tyst och gar pa toaletten och tar kallvatten i ansiktet for att vakna till. Sen gar jag i koket for att kolla var klockan var och gissa vad den va? 05.44 Men da var jag redan vaken sa jag gick ut och sprang i alla fall :P Vid halv 11 akte vi hem till Bree och at brunch, och sen akte vi direkt till stranden. Imorgon ska vi aka till Minnesota och dar finns VARLDENS STORSTA KOPCENTRUM! MED BERGODALBANA INUTI! :D ME LIKE!

At Kealys house

Nu ar vi i Rosholt hemma hos Kealy, Astrids morsas kusin. Vi har just varit pa middag med typ hela familjen. Vi at en god middag inne i stan. Cheesburger med mozzarella! :D Imorgon sa ska jag upp och springa igen(Visst ar jag duktig pappa!) men den har gangen hoppas jag att jag inte springer helt vilse :P Men nu kollar hela familjen pa Superhjaltar, filmen ni vet? :)


Vi saknar the man of our hearts, Charlie!


forgot...

UPDATE: Jag kopte ett jattesnyggt linne pa Walmarts ocksa. Ett rosa med typ virkad rygg, me like it! :D nej nu ska jag visa Astrid det laskiga rummet i huset... Ett rum fullt av scary dockor... :P

Devils Lake

Idag sa vaknade jag och Astrid klockan halv 7 :O Vi har ju fortfarande inte kommit in i tiden riktigt... Men sen akte vi i alla fall in till centrum och kollade lite i affarer och sa. Sen  akte vi hem och at lunch (Btw, vi kommer bli feta!) sen akte vi till Devils Lake och badade dar. Det var ganska skont i vattnet men det blaste som f*n! Men da gick vi in en affar och hittade snygga armband. Sa nu har vi varsitt peacearmband(bilder kmr sen) :) Imorgon ska vi aka ivag till nagon slakting och den vidare till Minnesota till nagra andra slaktingar. Sa det blir nog inte nagon bloggning pa nagra dagar. Men ni overlever nog!
Har ar dom vi bor hos, Charlie(varldens gulligaste hund..och tjockaste), Cliff och Susan

Baraboo

Nu ar jag och Astrid hemma hos Sue och Cliff, nagra sklaktingar till Astrid. Vi bor i varldens gulligaste rum, i varldens gulligaste hus i varldens gulligaste omrade :D Imorgon sa har vi inga planer sa da far vi se vad som hander. Btw, jag ar fett radd for alla snubbar som jobbar pa amerikanska flygplatsen :P Dom ar feeeeett laskiga!
Inga bilder, det ar Sues data

Nu sitter vi på flypplatsen och väntar på ...

foto0780 (MMS)

Nu sitter vi på flypplatsen och väntar på planet :D jag kommer sakna alla knasiga vänner! // B


ÖREBROCUPEN!

Nu drar jag till örebro på fotbollscup och kommer hem på söndag, vilket innebär ingen bloggning från ngn av oss.

SKA BLI GALET KUL OCH ÄR GRYMT TAGGAD!


Älsakr er brudar!


TackTackTack!

Nu åker jag till USA! :D Jag är nervös, extremt glad, jag älskar mina föräldrar, jag har resfeber, jag är lite trött men jag skulle nog kunna springa en mil just nu! :D Men alla får ha det bra här hemma i Sverige medans jag glassar runt i USA med Asta pasta! :D

USA

USA, YOU BETTER WATCH OUT CAUSE HERE WE COME! :D
eller om exakt 10 timmar och 15 min lyfter planet..




Moppelek

foto0776 (MMS)

Moppelek


dagen

Dagen har spänderas med pojkvännen, lika trevligt som vanligt:)<3
Nu på kvällen har jag bara packat till i morron. TAGGA NU BRUDAR! jag är iaf grymt taggad! ska bli gaaaalet kul.
Nu ska ajg ut och åka lite moppe med bergman som har varit så duktig att fixa provet- GRYMT BRUDEN!


Haha efter trnignen igår. Snacka om landet i upplands väsby. Åkrar överallt :P


JaJaJaJaJaJaJaJaJaJa! :D Jag klarade mopp...

JaJaJaJaJaJaJaJaJaJa! :D Jag klarade moppeprovet och praktiken! Och med endast 1 fel på provet! :D Im happy! //B


A fast one

Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag ska dyka ner bland moppeböckerna och plugga!

Improveme har gjort en lista på Sveriges 100 snyggaste killar. Och då kom Andreas Wijk på plats 47. Men gamlingen Henrik Larsson kom på 46.. Hur kan det komma sig?
Visst borde Andreas kommit framför Henrik? ;)

OMG

Jag har inte riktigt fattat att det är sommarlov....


Som imorse vaknade jag och fick PANIK! Jag hoppade upp och kastade mig på klockan för att se att den var halv 11! Jag kom nästan halvvägs ner för trappen innan jag insåg att jag har sommarlov :P Som ni förstår har det inte rikitgt sjunkt in i min hjärna än att vi har sommalov..

Love you guys!

Nu har man nyss kommit hem från mina crazy girls! :D Vi har haft en jättetrevlig kväll, vi 5. Kommer verkligen sakna dom nu när jag åker till Usa!

Imorgon är det pluggpluggplugg som gäller! För klockan 4 så har man moppepraktik och prov...

Nej, nu ska jag försöka få lite sömn så goood night!

Shopping på ica :p vi är verkligen nyttiga...

foto0767 (MMS)

Shopping på ica :p vi är verkligen nyttiga //B


bildbomb

Här kommer en bildbomb från kajsa och majas tjejmiddag i lördgas:




15 juni

Dagen började klockan 06.45 då kajsas mamma kommer och väcker oss. Vi gick upp och sjöng för henes farsa som fyllde år idag, grattis Micke!
Sen gjorde vi oss iordning och klockan 08.25 tog vi en buss till edsbergskolan för att kolla på deras skolavslutning. Efter drog vi till donken ett tag och sen vidare till norrvikens skolavslutning.
Runt ett drog vi hem till bergman och fika och snacka. Mycke trevligt.

Nu ska jag börja byta om till träning. SNART ÖREBROCUPEN, är grymt taggad!

Kajsa, Bergman och jag innan någon fest

With my girlz!

Nu har man precis haft "efter-fika" hemma. Traditionen är att man ska fira in sommarlovet. Och så fick jag lite pengar av mamma och pappa :D TAAAACK! Men nu sitter jag, Anna, Kajsa o Ollie hemma hos mig och snackar lite skit :P
Ikväll bär det av till Upplands Väsby för lite grillning och mys med mina tjejor! :D Vi 5 forever, right?




SKolavslutning idag! :D

Som sagt, rubriken säger det mesta. Idag är det skolavslutning. ÄNTLIGEN! Ska bli så himla skönt med sommarlov, ska sola som fan hela sommarlovet! :D Haha, nej men nu måste jag fixa mig lite för vi ska samlas klockan 8 först för tt kolla på film. Onödigt, jag vet men lärarna tyckte det var en bra ide... Sen blir det snabbt hem och fixa sig och sen, klockan12, blir det skolavslutning på skolgården :D
Förra året, då hade vi satsat som f*n!
I år blir det billigare klänning(plånboken säger tack!) och troligtvis converse :P

Dagens skratt bjöd Astrid på!

Dagen har spenderats i skolan, fast det var mest bakning som gällde. Efter skolan efter vid 2(vi hade idrott men man fick gå) så drog jag och Astrid hem till henne för att hämta pengar. Sen drog vi till Stinsen och köpte lite prylar till USA :D På vägen hem så blev vi enormt sugna på paj från donken så det blev en sväng in där också ;) Sen åkte vi hem till mig och Asta hämtade en tjocktröja hon ville låna. Sen cyklade jag iväg på fotbollsträning och sen direkt efter den så drog jag iväg på handbollsträning. Vi körde med klister på handbollen föresten! Så himla kul! :D
Dagens kommentar: Astrid!

Hanna, har du tänkt på en sak. Jag är nog efterbliven.


hahahahahahahahahahahahahahhahah! :D Dog av garv!

at kajsas place

tjohoooo!
Sitter just nu hos kajsa och lyssnar på musik och snackar.
Träningen gick galant och är grymt taggad till örebro som vi drar till på torsdag (fotbollscup).

Nu ska jag vara lite social med kajsa.
Känner att det här inlägget blev väldigt onödigt så bjuder på lite roliga bilder från kajsas data (GAMLA!)






Dagen

Dagen har spänderats med sköningen kajsa.
Drog till henne vid 1 typ då vi tjockade oss med en bit tårta ;)
Sen drog vi till stinsen för att kajsa skulle köpa present tillsin farsa, då bara hoppade en stor milkshake på mig och jag va bara tvungen att dricka upp den :)
Och driekt efter skulle vi cykla hem men när vi åker förbi donken blev vi helt plötsligt läskigt sugna på en jordgubbspaj så vi satt på donken i typ en timma, mkt trevligt.

haha det går bra med de här "man ska käka nyttigt inför beachen 10" HEHE

Nä nu ska jag byta om inför träning!

hörs senare ikväll :)


hahaha ser ut som tellitabbis :D


dagens låt


//B

foto0753 (MMS)

//B


Curly

Nu ska jag snart dra iväg till den sista riktiga skoldagen på läääänge! :D Men nu måste jag skynda mig för jag har inte satt på mig strumporna än och jag måste cykla snart!

.

Friends, lovers, or nothing
There can only be one
Friends, lovers, or nothing
We'll never be the inbetween

Packningsdags!

Nu ska jag börja packa inför USA och Piteå :D Jag åker ju till USA på torsdag och ska vara där i 2 veckor sen kommer jag hem samma dag som jag ska till Piteå så jag måste packa klart det också. Men jag vet inte vad jag ska ha med mig till USA... :S Jag hatar att packa för hur jag än gör så blir det alltid typ 15 ton mer än vad jag ska ha med mig!
Men nu ska jag verkligen tygla mig själv för jag vill ju inte ha övervikt när jag ska hem :P
Jag och Anna innan nån fest :)

frukost dax

god morgon gott folk.
Har precis vaknat hos ollie. Jag och bergman xslaggade här efter tjejmiddagen igår.
Va skit kul och mysigt.

Idag har jag ingá planer förutom att ikväll ska jag på möte inför zlatan camp som jag ska vara ledare på i sommar. Så mellan klockan 6 och 9 ska jag vara på hip-SNARK!

Nu ska vi käka frulle.
PUSS!

Fest!

Outfit
Facelook

-.-

Jag har haft moppekurs heeeeela dan idag... Så nu är jag trött, har ont i rumpan och mitt hjärna är överfull av trafikregler.

Men strunt samma för ikväll ska jag på fest/tjejmiddag :D Och hur najs är det inte att umgås med massa knasigt folk? ;)

kort inlägg

Måste skynda mig nu. Ska träna knattarna om 20 minuter.
Efter drar kjag direktpå match. Möter huddinge, KROSS SENARE TJEJER!


Happyfaces!

Vinst mot BP med 6-2! :D Who is happy? I'M HAPPY!

Världens bästa flickvän!

Jag älskar dig mest av allt Anna! Det finns ingen bättre än dig älskling! Bara så alla vet ;) // Anton

Ett ganska kul skämt, men tor inte att jag är sverigedemokrat nu bara!

Göran Persson, Birgit Friggebo, Jan Guillou och en Sverigedemokrat är ute och promenerar på stan i Stockholm.

Plötsligt hoppar fyra muslimer fram med dragna k-pistar, de tvingar in allihop i en buss och kör dem till en källarlokal i Rinkeby där de berättar att de tagit dem som gisslan och ska videofilma när de halshuggs.

Dock frågar en av de fyra om gisslan har en sista önskan innan de ska förberedas för avrättningen.

- Ja, säger Göran Persson, jag vill att ni ska berätta för Anitra att mina sista tankar gick till henne.

- OK, säger en av muslimerna, och så bakbinder de Göran och lägger honom på golvet.

Sedan är det Friggebos tur.

- Jag vill att vi alla sjunger "We shall overcome", säger hon.

Detta sker och även hon bakbinds och läggs på golvet.

Nästa att få sin önskan uppfylld är Jan Guillou.Han berättar att han vill tala in ett meddelande om hur han dog hjältedöden under det han filmas. Muslimerna filmar honom och sedan binds han och läggs hos de andra.

Sist ut är Sverigedemokraten. Då muslimernas ledare frågar honom vad hans sista önskan är säger han bara:

- Ge mig en spark i arslet!

- Va, säger muslimledaren, var seriös nu, vad är din sista önskan?

- Det sa jag ju, en spark i arslet!

Muslimerna tittar förvånat på Sverigedemokraten innan de till slut går med på hans önskan.

En muslim ställer sig och sparkar till Sverigedemokraten i arslet så han flyger framåt, men i fallet sliter han åt sig en av kidnapparnas k-pister och skjuter snabbt ner alla muslimer.

När han befriar de övriga säger Göran Persson:

- Tja det var ju modigt gjort, men säg varför du ville att de skulle sparka dig i arslet?

- Ja men det är ju klart, svarar Sverigedemokraten, annars hade ju bara du, Birgit och Janne gått ut i media imorgon och hävdat att det var jag som började...

11 juni

Har nästan precis kommit hem och nu är det på med mjukiskläder som gälller.
Ollie kommer över strax och eftersom inte vädergudarna gillar oss idag blir det väll antagligen film eller något liknande.

Ikväll är det match som gäller, snälla gud gör så att vädret blir bättre(a)!
Möter BP, kross ikväll brudar!



Mobilblogg- USA!!! :D Om 6 dagar åker jag...

foto0699 (MMS)

Mobilblogg- USA!!! :D Om 6 dagar åker jag med denna glada tjej till USA i 2 veckor! :D taggad till tusen! //B


SOMMARLOV!



Såhär har jag sätt ut idag.
Nu väntar många veckor med sol och bad!


I morgon är det slut på..

.. griniga lärare
.. vidrig skolmat
.. tidiga mornar
.. läxor
.. prov
.. inget uselt schema att följa

SOMMARLOV i morgon och jag är så jävla taggad :D


Hemma hos cammi!

Nu sitter jag hemma hos Cammi och ska snart grilla :D Najs? JA!

21.14

Vakande vid halv 12 idag, sköönt att få sova ut.
Igår var jag på resturang kalsro från klockan halv 5 till halv 11.
Jag va servetris på 9:ornas bal. det var ganska kul och alla va jätte fina:)

Idag va jag ledig och va med kajsa hela dan.Vi har varit på bryggan och käkat glass och sen drog vi till ip och tränade mina små tjejer.

Nu sitter jag och kollar på grey's anatomy med sällskap av ollie.


Tack för att du alltid har ställt upp för mig, ända sedan dagis<3


Grymt skön låt!

Teenagers- My Chemical Romance

.


Inge bra spel idag.... Fy fan asso! // B

Inge bra spel idag.... Fy fan asso! // B


Beautiful

Eminem- Beautiful
Älskar introt!

Låten kommer efter ca 15 sek :/

Outfit 9 juni

Klänning- H&M 99:-

Of we go...

Nu ska man till skolan för att spela tårtsparken(otaggad!). Vi ska ju möta fotbolsklasserna i 6:an och 7:an, och dom är gryma och satsar som fan... Plus att dom får börja med massa mål bara för att dom är yngre :s Men vi får se det som en kul grej istället :P Man kan ju inte vinna allt!

Ikväll ska jag och mamma ha en hel-kväll med fix inför USA. Fixa pengar, kolla vad man ska ha med sig, köpa nytt, fixa små saker och sånt där :D Nej, men nu måste jag resa mig från datan för jag vill inte komma försent :P

Grundinformation

En läsare ville ha lite mer personliga inlägg så här kommer lite grundinfo :P
Jag heter Hanna Olivia Bergman. Jag bor med min mamma och pappa i "Lilla Viby" även kallat Malungsvägen :P Jag fyller år den 10 maj, så jag fyllde 15 i år. Jag går i Norrvikens fotbollsklasser i min ganska så störda klass 8F :D Jag spelar både fotboll och handboll. Jag är bäst! Jag är lite konstig och umgås med mina konstiga kompisar alla dagar i veckan! Jag gillar utmaningar och bangar INTE på äventyr :)
Lite om mig, så nu vet ni det nödvändigaste!

PS; Jag och Lukas delar första plats i att vara bäst!
This is me!

Im not deaf! :D

Som rubriken säger, min hörsel är bra! :D Åkte till Löwet idag och kollade den. jag hade en tid 10.10 men vi kom dit lite tidigare och hon som skulle kolla sig innan mig hade inte kommit så jag fick gå in 15 min tidigare. Kollade hörseln i ett sånt där ljudisolerat rum, och det gick tydligen jättebra enligt doktorn.

När vi kom ut så visade det sig att hon som skulle kolla sig innan mig inte hade hört när dom ropat hennes namn! HAHAHA, jag fattar varför hon skulle på hörselkontroll!



glass i stora lass


Thougt ain't enought

Förlåt för dålig uppdatering idag, my fault! Men dagen har varit ganska chill. Började med sovmorgon för jag skulle till vårdcentralen. Skulle kolla mitt öra, har tydligen dålig hörsel(inte lika kul). Sen hade vi engelska vilket betydde att vi spela in egna filmer, chiiill! Sen matte och då spela vi nåt spel... Sen lunch och sen NO men då sluta vi tidigare så vi skulle hinna till vallen där vi hade idrott :D Som ni ser har det här varit en chill-dag!

Imorgon ska jag till Löwenströmska för att kolla min hörsel lite mer ordentligt :s Är nervös för jag har ALDRIG varit på ett sjukhus för min egna skull... Men det ska nog gå bra, förhoppningsvis så har jag inte fööör dålig hörsel också :P
För 1 år sen var jag lika lång som Frida! :O

Vad tycker ni?

Vilken klänning ska jag ha på mig på skolavslutningen? :D



Eller


21.39

Konserten gick grymt förutmom att jag spela lite fel och kom bort mig lite, men vafan vi spela med kärlek;)


haha. bild tagen precis innan konserten:P


Ny klänning i garderoben



Från H&M


konsert


Ikväll blir det konsert med banden i skolan. På häggviksskolans skolgård klockan 19.00 ;D


Frukost hos Anna

Det skulle kommit 2 mobilbloggs inläg igår men det verkar som dom inte har kommit upp.. Men nu sitter jag vid Annas matbord och äter frukost. Vi tog en lite sovmorgon idag.. :P Idag är det match mot Åkersbergs så tagga nu tjejer! Nej nu ska jag hjälpa Anna ta bort x-tra sängen. See ya later!



Glass med sirap o kokos igår :P


Livet kan vara bra enkelt ibland. Jag, Moa...

foto0726 (MMS)

Livet kan vara bra enkelt ibland. Jag, Moa och Anna bakade chokladbollar, gjorde saft, drog in till stan och nu sitter vi vid vattnet och fikar. Det behöver inte vara svårare än så! //B


Nu sitter jag hos Anna o äter glass med si...

foto0733 (MMS)

Nu sitter jag hos Anna o äter glass med sirap o kokos :D Dagen har spenderats i stan med Anna o Moa. Efter maten(hemmabakad pizza) drog vi till fotbollsplan och chilla! //B


Nu sitter jag hos Anna o äter glass med si...

foto0733 (MMS)

Nu sitter jag hos Anna o äter glass med sirap o kokos :D Dagen har spenderats i stan med Anna o Moa. Efter maten(hemmabakad pizza) drog vi till fotbollsplan och chilla! //B


Outfit 5 juni

Anna:
Shorts- BikBok
Linne- BikBok
Tjocktröja- Esprit
Hanna:
Jeans- Köpta i berlin
Linne- Gina Tricot
Skjorta- Ärvs av kusin

Jag hoppas ni får en bra dag!

På familjens förr förra Thailands resa så gifte sig mamma och pappa. Samma dag som vi åkte så skickade dem ut brev till alla som skulle ha varit bjudna på bröllopet för att säga att dom skulle gifta sig. Så då kunna ingen se bröllopet, det blir ingen bröllopsfest och ingen möhippa och svensexa...Men nu har alla deras kompisar tagit tag i det här och idag(dom har just blivit kidnappade) så ska dom på möhippa och svensexa :D Så hoppas ni får en bra dag och att ni inte är allt för sura för att vi har ljugit för er i 1 månad nu :P
Kanske lite konstiga bilder, men hittade inga andra :P

Randig och röd

Nu är jag, Anna och Petter hemma hos Anna panna. Vi har haft en kul kväll på IP med massa skratt! Men nu ska jag vara social :P


Outfit

Tröja- Ärv av kusin. Köpt på Fillipa K man
Byxor- Gina Jeans

Ip tonight

Nu har jag just ätit lite middag. Grillat kött och sallad :D Summerfeelings! Ikväll ska jag dra ner till IP så alla som känner för det, dra ner dit! Men nu ska jag ringa bajskorven Anna och kolla om hon är klar, so see ya later!

När jag o Anna fick för oss att klättra upp på ett garage :P


Glass med jordgubbar

Nu ska jag och bajskorven(Anna) äta glass med jordgubbar :D GOOOOOTT! 

9 dagar kvar..

.. till de efterlängtade lovet!
Då väntar dehär:

11/6 skolavslutning:D
12/6 kajsa och majas fest
17/6 örebrocupen
30/6 Piteå summer game
6/7 Grekland
22/7 Matilda 15!
2/8 Konfa i 2 veckor
vecka 33 ledare på zlatan camp

Kommer bli en grym sommar kännar jag på mig ;)


Ibland känns livet helt underbart // B

foto0709 (MMS)

Ibland känns livet helt underbart // B


Im a zebra!

Hahahahahah!

Jag är gått runt med gladiator sandaler hela dagen och såg nu att mina fötter är randiga?! :O Det ser helt sjukt ut :P

rip


Idag när jag skulle knyta skorna sprack mina brallor :O
så har gått runt med världens jävla hål i röven.

RIP mina älskade byxor :'(

tränaren-anna


Nu drar jag och tränar små tjejerna ;)
Efter tror jag planerna va att träffa kajsa.
KISS!


OMG!!!

omg, omg, omg, omg, vet ni!?
Jag har vg i SO! :D :D :D
Fick reda på det idag och de gjorde hela min dag. Jag har alltid varit typ sämst på so och har aldrig kunnat rekflektera eller vad de heter (oraker, konsekvenser och allt dedär).
men jag fick VG och jag är SUUUUUUPER glad!!!

haha galet snygg bild asså, haha men vafan man måste bjuda på sig själv.
Och idag är jag så glad så jag kan bjuda på vad som hälst haha :D


1 i alla fall

Jag hade ju som sagt inte ett satsar lag men sen i slutspel så gav dom verkligen allt! I matchen om 8 och 7 plats så vann vi och gjorde vårt första mål på hela turneringen :P Så nu är jag i alla fall hemma, vi fick sluta vid 2 :D NAJS!

Nu ska jag gå ut i solen och försöka få lite färg! Och kanske plugga lite också...Vi får se hur det går med det ;)
Från i lördags!

Jag och Jossan skulle ha värsta satsarlag...

Jag och Jossan skulle ha värsta satsarlaget! Men sen fick jag byta lag till ett lite....mindre satsarlag :P Men dom är fett söta så det spelar ingen roll :P // B


Tårtsparken

Nu drar jag till skolan där min klass ska vara tränare för alla andra klasser i en fotbollsturnering! :D See ya !

rosor


Snäll som man var idag köpte jag en försenad morsdag present till min kära mamma.
Det blev en bukett med rosor :)


.

Fick reda på idag att jag ska vara servetris på niornas bal på tisdag.
Det är jag och fredkrik g från min klass :D

När vi servera på Marias fest :)

Accesoarer


H&M 99:-

Dom här klänningarna skulle gärna kunna få flytta in i min garderob! :D

Bra låtar

Billionare- Travie McCoy
Memories- Davis Guetta feat Kid Cudi
Solo- Iyaz
Drops of jupiter- Train
Who says- John Mayer
Storm- Lifehouse

Proviva

Jag <3 Proviva Blåbär

Sköna vänner man har!

Mina polare ringde just och börja sjunga en liten låt till mig som gick ungefär så här: Åhh, Hanna kom ut ikväll. Vi väntar vid hörnet vid OK macken!
Haha, sköna polare man har asso! Men dom ringde för att kolla hur jag mår, så snälla är dom också! :P

1 juni

Idag är det första juni! Shit, tiden går verkligen snabbt för det känns som det var igår som vi gick runt i dunjackor och frös! Det har gått ett halvår på 2010. Kan ni fatta det? :O Helt otroligt!
Jaja, idag är jag fortfarande sjuk så är hemma idag också.. Har fått i mig lite mat i alla fall så det är framsteg :P Idag känner jag mig i alla fall bättre så det kommer nog komma fler blogginlägg idag :D

Officiella VM-låten! :D

Videos från bryggan


RSS 2.0