kul!

"Det är dansband! Dom är ju typ bönder!"



hahaha, annas citat alldeles nyss ;)


at annas place

nu är jag hemma hos anna och hon försöker övertala hennes föräldrar att vi ska få äta glass :P
idag har jag varit på barnkalas hemma hos hedda :) jag, nora och alex kollade på en fett bra film och sen gick vi upp på noras rum och snackade :) var där mellan halv 3 och 6 typ. trevligt trevligt!

nu ska jag äta glass med anna panna :)

tjing tjong luftballong ;)




sötaste anna!

ny tröja :)

mamma o pappa tyckte att jag har skött mig så bra så jag fick en tröja från Tshirt store som jag jhar önskat mig länge :) TACK!


tröööött!

tjabba!
halv 12 så väckte mamma mig och jag gick ner och åt frukost :) igår var ju jag på fest hemma hos mimmi till typ halv 12 sen drog jag hem till ollie och var där till 1 :) hemma hos mimmi så åt vi tacos, kollade på en asäcklig film och dansade! vi dansade skit mycket och typ alla tog kort så dom bilderna kmr nog upp på fejjan snart :P
sen hemma hos ollie var det mycket lugnare och alla satt o åt kladdkaka. vi satt och snackade och tog det lugnt :)
idag har jag inga planer, men det blir väll att jag hittar på nåt kul :)

cookie time!

nu håller jag o anna på att baka kakor! :D

sovmorgon idag

idag har jag tagit en riktigt sovmorgon! jag vaknade nyss och är helt utvilad :) så himla skönt att få sova lite!
jag skulle ju gått upp för 2 timmar sen men min match blev inställd pga kallt väder :( lite tråkigt eftersom min morfar är på besök och det skulle bli den första gången han såg mig spela match :) aja, nu ska jag göra lite frukost till mnig själv, sen kanske ringa "zebran" :) hahah, typ inga fattar menmen :P

igår var jag och kollade på min kusins match i spånga. det var fett kul att kolla eftersom dom vann med 2-8 och kusssen gjorde 1 assist och 1 mål :) sen skulle jag o mamma reta min andra kusin lite i halvtid så vi tog hans mössa och kastade den mellan oss. sen när jag skulle kasta så hamnade den på en tjejs huvud! hahaha, det såg så himla kul ut att jag fick världens garvanfall!


anna i jönköping ;)

tjollahopp :)

Idag har jag varit i skolan. Har haft hemkunskap då fick vi baka bröd, mina blev INTE goda, vene varför. kanske va för att vi glömde krossa kryddorna elr ngt.. sen har vi haft idrott då hade vi fritt dom som nt åkte skridskor så jag lira lite boll. sen har vi haft engelska då hade vi läxförhör och de gi k skit bra ;) sen hade vi svenska då skrev jag klart min uppsats.  slutade vid 13.50.
vid halv 5 har jag träning på wellnes, HOPPAS vi får boxas :) sen ska jag till anton.
Ha en bra dag/kväll! <3



bjuder på lite roliga bilder idag :)










dagen

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Har haft spanska läxförhör och de gick fakitst väldigt bra ;) sen på musiken har vi börjat öva micheal jackson låtar (vi ska ha M J konsert) skit kul! Idag öva vi "beat it" och "heal the world" två sjukt bra låtar ;)
Efter skolan kom Kajsa och Jenny till min skola och då drog vi till stinsen för att handla present till den nyblivna 15-åringen OLLIE  ;) haha kan tyvärr nt säga vad vi handlade men de berättar jag efter hon fått de. Hon kommer bli skit happy! Nu ikv har jag nt gjort så mkt, käkar vofflor (mumms) sen pluggat engelska duktig som man är ;) nu sitter alla glosor som rinnande vatten. måste bara bevisa de :

gå i uppfyllelse: come true
alltsedan: ever since
locka: thrill
underhålla: entertain
föreställa sig: imagine
spännande: exciting
miljö: enviroment
imponerande: impressive
dialekt: accent
praktikant: intern
huvudsakligen: basically
forskning: research
chans: break
tittare: viewer
spela in: record
manus: script
förberedd: prepeard
absolut: definitely

visst har vi många glosor? :O är fett stolt att jag kan alla! :)

-.-

JAG HATAR NO!!!!!!

snyggast?

.
. by MyChanel featuring Christian Louboutin shoes
.
. by MyChanel featuring Fendi shoes

oj :O

oj, asso sry för det förra inlägget. mina killkompisar har lite barnslig humor :P

aja, idag har jag varit barnvakt åt hedda sen kom jag hem och hjälpte mamma med hennes skype :) hon har nån kompis som har flyttat till thailand så hon ville kunna skypa :) just nu håller jag på att kolla på kläder till mimmis fest. JAG HAR PANIK! jag har verkligen inget fint att ta på mig! :/ men det löser sig nog, får väll ta nån gammal trasa :P
nu ska jag gå ner och kolla på robinson, det är det jag kollar på när ph(paradise hotel) inte är på tv ;)
fin text!

korridoren

nu sitter jag i korridoren och väntar på att våran lärare ska komma. killarna spelar fotboll så det känns  som att man snart kmr få en boll i huvudet :P

funkar nt att ladda upp bilder -.-


håltimme

nu sitter jag, mimmi o jossan i omklädningsrummet och typ "pluggar" :) våran no blev inställd så nu har vi håltimme, jippi för det asso! ;) Kisses


frida!

at bergmans place

tjabba labba.
Sitter här hos bergman och lyssnar på Robbie Williams. Bergman sitter just nu och skriver ett musikarbete om honom duktig som hon är! själv har man NADA läxa. eller bara till tordagmen den behöver jag ju nt göra today ;) idag har de nt hänt ngt speciellt i skolan. Varit skit trött hela dan och har nt varit på bäste humöret "/ men man kan ju nt må prima varje dag elr hur.
Ska snart (kl 8) på fotbollsträning och senare ikväll är de PARADISE HOTEL! :D :D
pössss!
haha jag och bergman i somras i danmark! :D

GRATTIS!!!!


HOPPAS ALLA HAR GRATTAT OLLIE SOM BLIR 15 IDAG, OM NI INTE HAR GÖR DE NU

grattis hjärtat!

ny film, nu funkar den!


hello

nu ska jag till skolan, vi ska åka skridskor idag :) trevligt men det kmr säkert vara jättekallt :/ burr!

aja, det blir ett kort inlägg för nu måste jag göra iordning mig :) see ya!

hahaha jag och bergman va muppar idag! ;D

Kommer fler filmer senare! ;)




gårdagen

Igår gjorde jag inte så mkt på dan. Jag va hemma tog de lugnt, städa rummet, tömde och satte på diskmaskin och lite sånt, sen vid halv två ungefär drog jag hem till bergman och vi gjorde nt så mkt. valde kläder till bergman och satt och snacka. SEn vid kvart i tre drog jag till mina kussar för min kusse har fylt 18 så vi va och fira honom. Sen när jag kom hem tog jag de lugnt sen vid 7 typ kom anton och emil hit. Sen drog vi till bergman och gjorde sällskap med henne medand hon va barnvakt. Vi kollade på "Nära och Kära". haha Killarna tyckte den va SKIIIIT bra hahaha. kom hem där ifrån vid strax efter 12.
Idag ska jag träffa bergman ngn gång när hon har vaknat (vågar nt ringa nu hon sover säkert:P) sen vid 6 ikv ska vi spela match mot Bollstanäs på skinnaråsen. Är grymt taggad, fan va vi ska krossa dom!
HA EN BRA DAG! ;D


bättre sent än aldrig!

filmen från när jillefors o jossan dansar:


hello!

tjabba alla läsare :) nu har anna klagat på mig och sagt att jag inte skriver inlägg längre :P men lite updates om vad som har hänt kmr här: igår var jag först i skolan sen åkte jag hem och satt barnvakt åt världens sötaste hedda :) efter det, vid 6 tiden, så drog jag hem och åt mat. sen satt jag och glodde på tv:n alldeles för längre(jag skulle egentligen göra läxorna) sen vid typ kvart i 10 började jag med läxorna... -.- tråååk!

aja, nu kom pappa just hem så han tog fram mina kosostoppar jag bakade härom dan och vjöd :) men nu ska jag gå och byta om för kvart över kommer kajsa och hämtar mig o anna.

 träning på wellnes ikv=träningsverk imorgron!


spanien med familjen unghammar :)

dagens inköp


Stickad kofta Gina tricot


bergmans fina mästerverk!


fint hon rita på mig va? :)


dagen

Idag har jag nt gjort ngt speciellt i skolan förutom att jag har åkt skridskor. FIck låna ollies skridskor (taack för de gumman) men tyvärr efter typ 10 minuter fick jag SK***T ont i fötterna, hehe så jag gav upp... Jag tog av mig skridskorna och bar dom och satte på mig vantarna på fötterna så jag gick i dom tillbaka (de va ganksa långt BURR). slutade kvart i 4 i dag så kom hem vid halv 5, INTE KUL! sen vid 20 i 6 blev jag hämtad av kajsa och åkte på träning.
I morgon slutar jag 12.15 för har ingen svenska och ingen musik! får se vad ajg hittar på då. Kanske drar till stinsen och leter praoplatser.. ngn som har förslag på vart man kan praoa?


FÖRSTA VIDEOINLÄGGET!



haha flumm vi e asså.. hahaom de är lite otydligt i slutet så är de att vi upptäckte att vi va försenade:P
och URSÄKTA de dåliga ljuset!


spotify

nu lyssnar jag på spotify(calle kristiansson) samtidigt som jag funderar på om jag ska baka eller inte :P det är så att vi inte har ett enda ägg hemma :O vi som ALLTID  har ägg hemma....
aja, idag har varit fett rolig! dagens tabbe, hahah jossan asso! såå klockren ;) sen blev det lite dans på borden i matsalen, video på det sen ;) sen blev det ännu mer dans i omklädningsrummet(video där oxå) :) sen hittade vi en raket oxå som killarna använde, det var inte så bra kvalite på den ;) och juste, jag träffade lilla anna på isen oxå. hon åkte skridskor så jag gick ner och träffade henne:)
nej nu ska jag gå över till grannen och be om ett ägg :P
såna här fina bilder finns på pappas data :P

tjabba tjena hallå!

hello!
idag ska jag inte göra nåt speciellt förutom skola och träning :) måste plugga lite oxå -.- inte kul!

ha det  bäst allihopa! pussar och kramar
orkar inte lägga in nya bilder...

hahahha

skulle föresten skriva att min pappa lider av shoppingbegär så han har köpt en 24 tums iMac :P haha, shoppingbegär!

en annan rolig sak är att anna kollade fel på hemsidan när hon skulle kolla när träningen började! hon kollade på killarnas kalender ist för våran :D hahahhah, så vi stog och väntade på kajsa men så smsar vi henne och hon bara: hallå träningen börjar 8 ;) hahahhaha!

my day

idag har varit en rolig dag!

det började med no, sen so :) efter so:n hade vi en rast på 30 min så typ alla drog till okq8 men jag och jossan var så himla trötta så vi ville stanna inne och sova. och då får vi den mega bra iden att faktiskt sova, och inte på ett normalt ställe utan PÅ skåpen ;) så jag, jossan o jillefors lägger oss där och somnar :P haha, normala? nja tror inte det :P

sen var det matte och sen spanska. haha på spanskan hade jag o jossan lite kul när man skulle säga vad man gjort på lovet ;)
sen vaer det äääntligen lunch, så då gick vi och åt :) efter maten så blev frida plötsligt gravid så jag var tvungen att va hennes bodygard så inga rykten skulle spridas om att hon var gravid ;)
så vi gick iväg o frida födde sitt barn, sen gick vi in i omklädningsrummet där massa småtjejer börja snacka om att jag passade ihop med lillnäsan(?) haha, fett kul asso!

FRIDA! jag vet vem lillnäsan är, säger imorgon! :)

nu ska jag gå på träning, vi höres och synes :P



HAHAHAHA, dagens skratt!! ;D

"Gå och ställ dig sist i kön!"
"Det går ju inte, det står ju redan en där!"


Lilla Anna kommer första dagen till skolan.
"Träbänkar? Och detta ska vara första klass?"


"Vakna pappa! du har glömt att ta dina sömntabletter!"


På zoo:
"Titta mamma, den där apan ser ut som faster Rut."
"Fy, så säger man inte."
"Men apan förstår väl inte vad jag säger?"



"Olle, kan du nämna en stad i Italien?"
"Gärna fröken, vilken?"


dags för träning

nu är det dags för träning :) kuligt kuligt!

idag slutade ju jag 13.10 så jag åkte hem och pluggade och sen vad halv 4 kom anna hit :) trevligt trevligt!

aja, nu ska jag gå ha en bra kväll :)


..........

Idad har de nt hänt ngt speciellt. förutom att jag har överskåp nu :D :D är överlycklig för de haha ;) efter skolan drog jag hem till bergman. Där drack vi varm oboy med vaniljglass och chokladsås, ngt jag verkligen rekommenderar! mumms fillebabba! ;)
Ikväll har jag ingen träning, så blir slapp framför tv:n elr datan. Ikväll är de PARADISE HOTEL som jag inte får missa! ;)


Imorron ska jag träffa den här bruuden, som snart bloir byxmyndig! :D :D


hello :)

tjabba alla läsare!
idag så slutar jag kl 13.10. JIPPI! men jag måste hem och plugga så där rök den glada känslan :P nej nu ska jag gå och borsta tänderna, det blir nog ett till inlägg ikv :) pussar!
kajsa bajsa! ;)

dagen

gick upp vid 10 och gjorde mig iordning, sen vid kvart i 11 drog jag, jenny och bergman till sollentuna kyrka för att gå på vår första konfaträff och gudstjänst. Gudstjänsten säger jag bara SNARK! höll på att somna flera gånger, ärligt riktigt j*vla tråkigt. Sen gick vi och käka korv, kolla vilka som ska på Kåfalla och snacka med konfaledarna. de va mycket roligare och våra konfaledare är skit sköna! efter drog jag direkt till bollstanäs för att träffa anton och emil. Vi gjorde nt så mkt, satt och snacka typ bara och spela fifa, sen kom bergman oxå då gick vi ut och körde hockey. hehe jaa du bergman de va vi bra på... ;) sen gick vi in igen och kolla på tv. sen kom morsan vid kvart över 4 och skjutsade mig och bergman till häggvikshallen där vi skulle ha träning. Träningen gick väll bra, fast va skit trött (är nu oxå). Ikväll har jag inga planer tv typ och bara ta de lugnt, kasnke lägga mig skapligt så jag orkar med skola i morron. USCH är nt pigg på skola nu, jaja vad ska man göra? ...


jag och knasbollen kajsa :D <3


ps

föresten konfa träffen var gryyymt rolig! vi har typ världens roligaste konfaledare ;)


123

1. nu ska jag gå på min första konfa-träff :) det ska bli kul att se vilka som ska följa med till kåfalla. men vi ska sitta där i 3 timmar... inte lika kul :P
2. filmen igår tyckte jag var jätte bra, men mamma o pappa håller nog inte med(pappa somnade) ;) jag hoppas det kommer en 2:a annars var det ett ganksa dåligt slut :)
3. Hedda fyller 2 år idag! :D shiet va tiden går fort alltså, kändes som det var igår som jag försökte få henne att krypa :P
hedda när hon var 6 månader :)

bilder från igår

 
















EN LYCKAD KVÄLL PÅ SAN MARCO ;)


fransk manikyr


såhär blev naglarna. Hade väldigt tråkigt så jag körde på en fransk manikyr idag.
 Är väldigt svårt att göra själv, de är därför dom blev som dom blev, men nu får de va så :P


dagen..

dagen är nt mkt att skriva om, gick upp vid 11, och vid 12 drog jag morsan och brorsan till Väsby centrum. handlade en tröja. Sen när vi kom hem har jag inte gjort ett skit. Har suttit vid datan, kollat på tv och målat naglarna.
 
tröjan jag köpte ;)


sry för dålig uppdatering!

nu ska jag bättra mig med uppdateringen :)
idag ska jag, mamma o pappa gå och kolla på bio(sherloke holmes) och fika på kista :) trevligt att ha lite kvalitetstid med familjen. efter det ska vi på middag hos några bekanta till oss :)
imorgon ska jag på konfaträff i kyrkan, vi ska vara där i 3 timmar :O förstår inte riktigt vrf vi ska vara där så länge men det blir säkert kul :)

TIPS från Anna!

Har precis smörjt in hela kroppen med olivolja... SHIET! ni ska känna! min hud är som en babyrumpa, helt mjuk, len o inge torr alls! rekommenderar verkligen om man är torr, som man lätt blir den här årstiden! ;)


Känner mig väldigt snäll..


Måste faktist berätta.. Igår knackade de på dörren och en tjej fråga om vi ville köpa strumpor och för varje strumpa man köper skickas de en strumpa till ett fattigt land. Så jag köpte tre stycken strumop så nu har jag hjälpt tre små hemlösa barn i ett fattigt land. Visst va jag snäll? :)

VARSÅGOD SMÅ BARN! från lilla anna :)


BILDER!









Bilderna jag och bergman tog igår, har man tråkigt så har man.. ;)


fotografer

nu tar jag o anna finfina kort! :) bilder kmr sen!

.


O´boy och sirap o kokos, kan de bli bättre mellis? :O ;)


veckan

måndag: träning
tisdag: tandläkarn sen träning
onsdag: träning
torsdag: barnvakt sen match
fredag: träning sen tjejmiddag
lördag: match
söndag: konfa-träff sen träning

rätt så mkt träningar, haha!

nu är jag hemma hos lilla anna :) klarade av första skoldagen idag, inte så kul -.- aja, nu kollar vi på amerikas next top model :)

läs texten, väldigt sorglig.

He said "Son, have you seen the world?
Well, what would you say if I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid."
I said "That sounds pretty good."

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's a flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said, "Son, have you seen the world? 
Well what would you say, if I said that you could?"

veckans planer

Måndag: Skolan börjar
Tisdag: Träning häggvikshallen
Onsdag:Träning helenelund
Torsdag:
Fredag: Fys träning, kanske tjejmiddag
Lördag: Match mot Bollstanäs, kanske slagga hos gudfar
Söndag: Konfaträff klockan 11

En hjälp till er läsare!

vissa har undrat hur dom kan se vem av anna och hanna som skriver inlägget. om ni kollar under inlägget där de står datumet och tiden som inlägget skrevs står de med ljusblå text : kommentarer osv.. där står de oxå antingen Anna, Hanna eller Allmänt
hoppas de blir en hjälp!
i dehär inlägget kommer de stå Allmänt

första dagen i skolan avklarad..

japp, som rubriken. Har precis kommit hem från en lång och tråkig dag i skolan, fast har varit gkul att träffa alla som man saknat massor :) har nt hänt ngt speciellt i skolan, vanliga lektioner bara. 
XO XO

DUMHETS-TEST

(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(X) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(X) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(X) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(X) ditt hår är/har varit blont
(X) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(X) du har nån gång somnat på en lektion
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(X) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(X) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(XXX) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa:15 ;)

lunch

nu sitter jag och äter avocadomackor och dricker smothie :) det är tvär gott det asso ;) hahaha!
sitter i soffan och glor på tv samtidigt, lyssnar på MTV :) just nu är det day´n night. jag diggar den låten asso :)
bild från annas fest :)

chilldag idag

idag är den sista dagen på lovet och jag kanske borde spendera den med en kompis, men idag känner jag verkligen för en chilldag :) har just tagit en låååång dusch och nu ska jag sätta på en ansiksmask :) sen till lunch ska jag göra en nyttig smothie. sen måste jag plugga oxå -.- har religionsprov imorgon, våran lärare är sååå snäll som sätter provet första dan i skolan :/
så härfin var våran tränare efter cupen ;) det roligaste är ju att han stannade o tankade så här :P

AVATAR!

Nu ska jag, astrid o hilda gå och se avatar :) alla säger att den är jätte bra så man måste ju liksom se den ;)
FÖRESTEN SÅ ÄR DET HÄR VÅRAT 200:ADE INLÄGG! EN APPLÅD TILL OSS ;)

08:orna tar hem guldet!

VI VANN HELA JÄKLA CUPEN! VI ÄR SÅ JÄVLA BRA! OCH VI FICK SMINKA VÅRAN TRÄNARE!

bilder kmr sen, nu ska jag kolla på robinson :)

GUULD!


tog hem guldet i Lilla landslagets cup i jönköping! :) härligt jobb brudar!


.


Du vet vem du är, världens bästa pojkvän! <3


träning nu


FYFAAAN träna nu i -17 typ :O inte kul, kommer få köldskador fan!
aja cup i morron så måste träna. (slipper skolan i morron och fredag så jag har jullov till måndag, (naaaajs)


hiss och diss

*Jag och astrid ska till USA den 17/6 :) biljetterna är bokade och jag är gryyyymt taggad!jag kmr hem samma dag som jag ska till piteå så det kmr bli lite stressigt ;)
*Jag har fått comviq idag! alla kan smsa på 0708482922 men glöm inte att skriva om ni har comviq elr nt :)
* Att lovet snart är slut! :( men man får ta vara på dom sista dagarna :)
*Att jag har prov den första dagen i skolan så jag måste plugga på lovet!

TACK ALLA LÄSARE, DET ÄR ERAN FÖRTJÄNST!


nu är mitt rum städat!

aa, rubriken säger väll det mesta :P men jag möblerade om lite oxå, inga stora förändringar :)

ikv ska jag i alla fall träffa lilla anna, ovanligt eller hur? ;)


anna på färjan på väg till danmark :)

städning

nu spelar jag kiss på högsta volym och ska börja städa ;)
hottie! ;)

happyland

igår kollade jag o tjejerna på paradise hotel och satt och åt rabarberpaj :) paradise hotel är grymt roligt! hahah ;)
nu ska jag nog städa lite, inte det roligaste sättet att spendera en dag på men man måste ju städa lite oxå :) //bergman


jag o astrid :) shieet va brun man va då! ;)


cold

nu har jag just kommit hem från fotbollsträning och ska gå ner och äta lite mat :) ikv kmr ollie, kajsa o anna över och kollar på film :) //bergman
laget <3

.

Dax för 2010 första fotbollsträning, JIPPIE! ;)


Dagens inköp
















2 linnen - Gina tricot
en svart långärmad tröja - Gina tricot
en grå tjocktröja - Esprit
en vit långärmad tröja - MQ
rött nagelack - Kicks
ett par svart skor - Eurosko
Body lotion - H&M


sista svängen hökarängen!

igår åkte jag o anna till bollsta och träffade anton o emil :) vi spelade kort(jag o anna ägde) och vi var ute och gjorde massa andra grejer. anna pyromanen och bergman langaren ;)
nu ska jag, ollie o kajsa åka till väsjöbacken. är fett taggad för att åka skidor assso! :D nej nu måste jag göra iordnind mig, caio!
//bergman

do you know the enemy?

igår så var jag, anna, kajsa, jillefors, linn, fille och ollie hemma hos mig och hade en lugn tjejkväll med film och sanning och konka ;) trevligt trevligt, har inte haft en tjejkväll hos mig på länge så kända att det var på tiden :) idag ska jag, anna, ollie och kajsa åka till brandkåren och träna. vi ska löpa, cykla, köra fys och spela badminton :) vi får se hur det går för kajsa är typ värsta proffset på det ;)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? varit i Thailand och paris,
2. Höll du några av dina nyårslöften? vet nt, glömmer alltid bort mina nyårsläften...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? haha nej
4. Dog någon som stod dig nära? gammelmormor :'(
5. Vilka länder besökte du? Thailand, paris, london, spanien finland och danmark!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? aa men näms inte här ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 24 augusti :)<3
8. Vad var din största framgång 2009? För första gpngen i min skolgång har jag nt som mål på utvecklingssamtalen att prata mindre ;)
9. Största misstaget? Svek en av mina närmsta vänner...(vilket jag ångrar väldigt mkt!)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? lite förkylningar då och då, och lite blåmärken här och där. 
11. Bästa köpet? har inte köpt ngt "stort" vad jag vet, men godis är ju alltid värdefullt ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? godis och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? aik tog SM-guld och jag fick världens bästa pojkvän :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? fredagsblod, fuck off and die
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? För de mesta har de här varit bland de bästa åren hittells, fast finns några undantag
16. Vad önskar du att du gjort mer? hmm.. tagit vara på sommaren mer! :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? kommer nt på ngt
18. Hur tillbringar du julen? julafton hemma med familjen och mormor, juldagen med tjocka släkten hos kussarna.
19. Blev du kär i år? AA, kärare än jag ngnsin varit.
20. Favoritprogram på TV? följer inga program men nu på sistonde följer jag paradise hotel ;)
21. Bästa boken du läste i år? har bara läst en hel och de va syskonkärlek
22. Största musikaliska upptäckten? lite mer rockigt faktiskt
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? önskade mig bara biljetter till sydafrika, men en data vill man ju alltid ha (aa) så aa!
25. Något du önskade dig men inte fick? biljetter till sydafrika
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? blev firad på morgonen med paket osv av morsan och farsan, sen gick jag till skolan och när jag kom hem, där blev jag firad av massa kompisar och på kvällen kom släkten
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? finns väll alltid ngt..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? jeans/mjukisbyxer och en munkjacka
29. Vad fick dig att må bra? aiks guld, alla vänner, pojkvännen, familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hmm...
31. Vem saknade du? ...
32. De bästa nya människorna du träffade? Anton(lärde känna ha iår iaf, vilket jag är glad över att jag gjorde) =)

outfit för nyår :)

så här såg jag ut på nyår:


TIPS!

ett STOOOORT tips är att börja läsa FANNYS blogg :) fannys skriver om fotboll och andra roliga saker. hon är som en brorsa för mig och vi är BÄST tsm på planen ;) //bergman

nyår 09

Nyår igår va skiit lyckat! Vid 5 kom familjen holm och ollie och min farbror och hans fru. VI käka och sen vid halv 10 drog vi (jag ollie och emil) och gick förbi petter och sen träffa vi bergman så alla drog hemm till mig. Då kollade vi på film (eden lake) fast vi kolla bara halva för sen blev den så äcklig så vi stängde av haha. Vid 11 ungefär kom anton :) då gjorde vi nt så mkt, satt och snacka typ. Sen vid halv 12 kom kajsa, maja och matilda. Vid 12 slaget hade vi vindruvstävling (en vindruva vid varje tolvslag). sen gick vi ut och smällde raketer och önska alla gott nytt år. sen gick vi in (allihoppa) och kolla på ngn film. sen kom jenny oxå vid kanske 1. sen drog maja o matilda vid 2 typ. och dom som va kvar spela galen panna. sen drog alla utom anton och emil vid halv 3. sen vid 3 drog anton och emil. sen blev de sängen runt 4 för lilla moi och vakna idag vid 1. 

en grymt lyckad nyår och start på 2010 :) <3


RSS 2.0