dagen i text och bild

Dagen började med skola till klockan 3, då drog jag hem packade ihop träningskläder sen mötte jag upp Tilda på bussen och drog till kista där vi också mötte upp inez och jenny. Gick runt där och shoppade (hehe blev väll lite mer än vad jag egentligen skulle), satt och käka och snacka lite skit. Vid 7 gick jag till HIP där jag hade träning mellan halv 8 och 9.

Så har min dag sätt ut. Bjuder på en bild från idag;D


om jag va på shoppinghumör? JA
Vad som döljer sig i påsarna, får ni se i morgon då jag lägger upp bilder på mina inköp.


30 augusti

Dagen har spänderas i skolan, finns ett ord att säga om det -USCH! inte bra, är redan skoltrött och det har gått en vecka.. 
 
Nu sitter jag bara och slappar framför one tree hill. Om en timma är det träning. är inte jätte taggad måste jag säga när man kollar ut.. regn och 13 grader, inte så jätte lockande kanske;)


Jag juste nu


.

Tjabba tjena hallå bloggen.
Det va ett tag sen, men har haft en liten paus över sommaren. Har inte någon bra ursäkt med har bara inte pallat och min fantasi har varit på 0 så har inte haft ngt vettigt att skriva om.
Men nu är det andra puckar. Nu ska jag försöka blogga igen.


Lika normal som vanligt :D


NiceNight

Igår så började dagen med att man vaknade upp hemma hos Astrid. Där hjälpte jag henne att röja undan lite från dagen innan och så. Sen vid tolv drog jag hem för att möta upp Ollie, Gustav och Dante. Så vi tog det lungt, snackade lite och så. Sen drog vi hem till Anna och var där en liten stund. Sen skulle alla äta lunch så alla drog hem till sig. Efter lunchen så träffade jag lilla Anna och vi bestämde oss för att ta en tur med moppen.
Så först åkte vi till Bistron i Rotebro för att träffa våran Ex-konfa ledare Rebecca. Där satt vi och snackade med henne i 1 timme innan vi drog vidare hem till Anton för att fira hans lillasyster som hade barnkalas. Så där stannade vi i ca 1,5 timmar innan vi drog vidare till ICA i Infracity för att träffa på en annan Ex-ledare, Emil. Han var grymt snäll och bjöd två godissugna ungar på godis. Så då satt vi där och snackade och åt godis :) Sen drog vi hem igen, drog ner till IP direkt och var där länge, träffade gamla klasskamrater, snackade med nytt folk och så där. Sen drog jag och Ollie hem till mig vid halv 11-11 och mötte upp Dante och Gustav och satt och snackade till typ 1 :)
Den här dagen var grymt rolig, och jag vill bara säga att vissa människor får en verkligen att känna sig älskad!


26/8-2010

Idag så har jag varit i skolan.
Som vanligt var det inte så speciellt kul.
Jag är trött nu så ska gå och lägga mig i soffan.
Jag har träning ikväll.
Det ska bli kul.
Jag har inget mer att säga.
Förutom en sak...
INEZ WALLGREN, DU ÄR UNDERBAR! TACK FÖR ATT DU FINNS HÄR FÖR MIG! OCH DU VET ATT JAG ALLTID FINNS HÄR FÖR DIG, DU ÄR EN FIN REGNDROPPE! <3

DarkBrown


Raindrops are wonderful

Nu sitter jag hemma i sovbyxorna och fryser. För idag så har min klass varit ute och grillat korv till lunch. I regnet. Man blev blöt och kall. Behöver jag säga mer?

Men idag ska jag träffa Inez och Fanny på stinsen vid typ tjugo över 1 för att fixa en hemlis ;) Sen ska jag fixa håret också, klockan halv 3. Vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska fortsätta vara blond eller om jag ska färga tillbaka till min egna hårfärg... Svårt val!

 

eller....




När pappa betalar får man ligga snyggt

Igår så var det första skoldagen. Vad ska jag säga... Man var ju inte direkt taggad eller så! Men efter skolan så träffade jag Fanny, Jenny och Inez och vi drog hem till Fanny och spelade Monopol och Den försvunna diamanten :D Riktigt kul, har inte spelade något av dom spelan på flera år!
Sen var det också den första träningen på väldigt länge och det var riktigt kul! :D Trevligt att träffa alla igen och att få lattja lite med bollen. Matcherna börjar nu så man måste komma in i det igen :)

Bara för att jag älskar bilden


Last day of freedom

Kvällen har spenderats med roliga människor hemma hos mig framför en film. Tack Inez, Astrid, Fanny, Ollie, Dante och Gustav för en rolig kväll. Den sista kvällen innan allt börjar igen... Ångest kommer krypande så nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om något bra istället!
__________________________________________________________________________________________________


Konfirmerad tjej

Sådärja, nu är man konfirmerad. Eller jag blev det igår men då fanns det inte tid att blogga så ni får nyheten nu! Igår så hade vi konfirmation klockan 11 så det var samling 10, på med kåpor, gå igenom programmet, öva på draman, skratta med varandra och sen till sist ställa upp för intåg i kyrkan. Vi hade en fin konfirmation med världens roligaste präst och hans tal till oss konfirmander var så himla klockrent! Han hade verkligen slagit huvudet på spiken :D

Sen var det bara att skynda sig hem för att gästerna skulle komma vid 1. Så väll hemma var det ställa upp kakfat, ställa fram bord och stolar, välkomna alla gäster, öppna paket, duka undan och diska som gällde. Fick jättemånga fina presenter, så TACK till alla som kom!
Sen begav sig jag, Ollie och Inez hem till Dante för att fira att vi hade konfirmerat oss! Trevligt trevligt!

Bilden är lite stor, så tyvärr syns inte Anna så mycket..
____________________________________________________________________________________

Men idag ska vi ta nattvard för det är den första nattvarden som konfirmerad och den ät tydligen viktigt(eller nåt sånt).



Jag gillar'e


Get the ball in

Nu har jag just kommit hem från Helenelund. Jag och Inez tog våra finfina cyklar till HIP och kollade på match. Där träffade vi Lill-Calle och sen kom även Linn och Fille :) Shit vad jag och Inez garvade åt Linns och Filles reaktioner när vi berättade om Kåfalla. Dom är INTE kristna, haha!

Imorgon är det konfirmation, lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra! Det ska bli kul att träffa alla ledare och konfirmander igen :D
Lite skönt folk på en grillkväll på Kåfalla!

Wewontgrownup

Hejsan alla läsare!
Idag stog väckarklockan på 10.31 för jag måste komma in i rätt dygnsrytm igen. Skolan börjar ju på måndag igen... Inte roligt, inte roligt
Aja, idag ska jag vara barnvakt till Hedda mellan 12 och 2 och sen ska jag åka till Stinsen och köpa sminkbortagning för min har tagit slut. Vi får se om jag åker själv eller får med mig någon dit :) Sen på kvällen snackade mamma och att gå ut på reesturang men jag är inte så jättetaggad på det, men vi får se hur det blir.
Men nu måste jag gå och städa lite, det måste ju vara fint när gästerna kommer imorgon på konfirmationskaffe  :)

Big Scary City

Idag var vi inne i stora staden! Jag, Inez, Jenny, Viggo och Viggos 2 spanska besökare fikade, shoppade och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi hade riktigt trevligt och jag kom hem med 1 blå/vit randig tröja från H&M och en kofta från GinaTricot. Kände att jag behövde uppdatera höst-garderoben lite så det blev lite mera "höstiga" plagg.
H&M 149:-
Gina Tricot 249:-

Yesterday

Igår så var det grymt trevligt med konfafolket! :D Vi hade jättekul och det bjöds på många skratt!
Sen kom jag hem vid kvart i 8(?) och sen drog jag, Fanny och Inez över till Jenny och badade bubbelpool och myste. Mycket trevligt!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och senare träffa Inez och Viggo :D

Okej förlåt!

Förlåt för det dåliga bloggandet men det är min sista vecka på lovet och då vill jag INTE sitta framför datan hela tiden :P
Idag gick jag upp kvart i 8 för jag skulle vara barnvakt åt söta hedda på morgonen. Så nu har jag ingenting att göra utan sitter och väntar på att klockan ska bli 4 för då ska jag träffa Fanny, Jenny, Tilda och Emil(vet inte om det kommer fler) och typ snacka och äta pizza sen på kvällen :) MysigtMysigt!
Det här är bara en bråkdel av alla bilder som finns på Facebook, men jag tar tillbaka alla gånger jag har sagt att bilder är mer än 1000 ord för INGET kan förklara hur underbart vi har haft det!

Hemma!

NU har jag vi kommit hem från Kåfalla, bilder kommer sen. Nu är jag inte på humör att blogga, jag vil bara skratta, gråta och lite allt möjligt :P

RSS 2.0