Gårdagens inköp

Jag hittade ett riktigt fynd igår på Zaras barnavdelning (Ja, barnavdelning). Kostade endast 80 kr.


Två fina sommarklänningar!

 


Mot underbara stockholmsstad

Byxdress-H&M Örhängen-Cubus Armband-Thomas Sabo Rigar-H&M och Spanien

Nu bär det av till stora staden tillsammans med underbara Ollie och Kajsa. Ska strosa runt där lite, kolla balklänningar osv. Blir inte ett så långt besök i stan eftersom både jag och Kajsa har samling till vår match halv 4.
Nej nu måste jag snart börja gå till bussen. Ha en grym dag!

Jag kommer till din skola...

Idag var det bara skola som vanligt men vanliga lektioner så dagen flöt på snabbt. Efter skolan drog jag, Petter, Simon, Fanny och Mimmi till Sollentuna Centrum. Efter lite om-och-men så drog jag och Mimmi in till stan. Där kollade vi runt lite i Kungsan, tog en take-away kaffe och satte oss i en park. Shoppade lite gjorde vi båda två :)
Mitt inköp visar jag imorgon.

Efter stan så drog jag och Mimmi hem till mig för lite middag och ombyte. Sen drog vi ner till IP där vi mötte upp Simon, Petter och Anton. Hade en trevlig kväll där men gänget!

Nu ska jag nog slagga, måste orka med morgondagen ju! Puss på er alla!

Anton och Petter någon kväll i vintras!

Stora staden med Mimmi


,

Låt: Adele- Rolling in the deep

Sen jag kom hem från skolan har jag bara legat ute och solat, sen tagit de lugnt framför datan.
Nu blir det alldeles starx en god fredags middag bestående av grillat kött och potatis.
Vid åtta ska jag dra ner till norrviken för att träffa lite trevligt folk. Får se vad vi hittar på för kul.
Vet inte riktigt om det blir någon mer bloggning idag, det visar sig.
Ha en bra fredags kväll alla finare läsare!

solrast

Ligger och schteker i solen tillsammans med Matilda och julia och lyssanr på musik, kan de bli bättre!?
Har rast nu, ska snart ha engelska sen är de helg-TAGGA!
Ikväll är planerna att jag ska träffa calle och co. Va riktigt länge sen jag träffa den härliga människan så det ska bli riktigt trevligt.
Nej nu ska vi ta vara på soltimmarna.
Hörs senare PUSS

BOKTIPS

Måste bara tipsa om den här boken- Elsas mode

Jag har alltid haft jätte svårt att hitta böcker som jag verkligen fastnar för. Men så fick jag tipset om den här boken. En så grymt bra bok! Har inte kommit så långt i den men älskar den redan.
Rekommenderar starkt till alla tjejer som gillar att läsa om NewYork, Mode, uteliv, chic lit med andra ord.

Valborg?

Valborg är ju snart, på lördag till och med! Jag ska först spela match och sen hem till Mimmi :) Det ska bli mycket trevligt måste jag säga, ska träffa en hel del andra människor också men vi vet inte riktigt vad vi ska göra.

Så min fråga till er är:
Vad ska ni göra på valborg?

Förra gången jag var hos Mimmi!


______________________________________________

Jag har det bra mitt liv rullar på. Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går. Men oftast har jag roligt då känns allting bra. Idag är en bra dag idag mår jag bra!

Solen skiner och jag är på grymt humör.Har precis kommit in efter lite solande ute på baksidan. Dagen har varit bra dock varit ganska trött. Men vad gör det när det är sommarväder ute, då är man som ett barn på julafton så glädjen överväger tröttheten.
Nu ska jag plugga lite matte, sen är det träning som gäller!

Back home

Har just kommit hem ifrån skolan och är väldigt glad. När vi skulle säga hejdå till alla i skolan så insåg jag och Fanny att det är fredag imorgon! :) Älskar när skolveckorna går snabbt, haha.

Nu ska jag gå ut till pappa och äta lite och sola. Outfiten för idag har varit shorts, vit tröja och Mimmis kofta.


.

Hejhej kära läsare!
Min dag då.. Varit i skolan som vanligt. Hade nationella muntliga i spanska, haha de behöver vi inte prata om, gick inte så bra, G hehe.
Drog iallafall hem till Kajsa direkt efter skolan. Satt och snacka, sola och lagade en riktig dellikatess måltid- makaroner och köttbullar.
Sen drog jag vidare till ledarutbildningen.
Just nu sitter jag och kollar på Bigbrother och äter korv med bröd hehe.
Bjuder på lite ögongodis

Bästa skönhetstipset

Fick tips av en tjej i min klass hur man kan få mycket bättre hy, bli mycket piggare och bli på mycket bättre humör.

Och allt behöver inte vara så komplicerat hela tiden, utan hemligheten är inget mindre än VATTEN.
Hon dricker 1,5 liter vatten innan hon går till skolan och sen lika mycket precis när hon kommit hem från skolan. Och efter ungefär två veckor (tror jag hon sa) har hon redan märkt skillnad. Både på hennes hy och på hennes humör.
Jag har aldrig haft några stora problem med dålig hy, men mitt humör är oftast upp och ner och det beror nästan alltid på att jag alltid är så himmla trött. Spelar ingen roll hur mycket eller hur lite jag sover, utan går alltid runt och gäspar och bara längtar tills det ska bli kväll så jag får sova.
Tog iallafall åt mig av dom här tipsen. Värt att pröva liksom, vad har jag att förlora!?
Berättar om några veckor om jag märkt någon skillnad!

korv korv korv

Godagen mina kära.
Just nu sitter jag och trycker i mig varmkorv-min nya drog typ. Har blivit helt broende. Äter en innan jag går och lägger mig, en när jag kommer hem från skolan och nu till middag också. Haha ja alla är vi olika.
Har iallafall nästan precis kommit hem från vibyplan där jag tränat småtjejerna. Va på grymt humör idag så hade jätte kul. Tvingade dom först att köra värsta konditionspasset sen stog dom i plankan. Hah konstigt nog skrattade dom lika mycket ändå och sa att jag är bästa tränaren:)
Nu ska jag plugga lite spanska, sen får jag se om jag pallrar mig upp till vibyplan igen för att träffa lite folk. Annars lägger jag mig på soffan med en skål glass och kollar tv.
En mycket vacker bild

Forever young

Denna blev jag sugen att fixa...
source: google.se

DAGENS DETALJER


Haha, klockren!

Tumblr_lk43plt8rj1qfw5q3o1_500_large

My boss is nice

Älskar när man ska svänga förbi chefen för att lämna en sak och han går och hämtar värsta paket. Sen inser man att man har fått ett stort påskäg och blir lite lycklig över det hela. Älskar känslan!


Den 22 april 2011

Igår så började dagen med att Mimmi hämtade upp mig i Viby pga en anledning som är väldigt konstig, haha. Sen drog vi iaf hem till Mimmi och väntade på Mattias och sen drog vi 3 ner till Vallen. Där mötte vi upp Adam, Anton, Petter, Pernilla och Jenny. Vi spelade fotboll, snackade och solade en hel del. Vid 4 tiden så drog jag, MImmi och killarna hem till Mimmi och solade lite på hennes baksida.

Sen körde snälla Anton mig till Sollentuna station så att jag hann med bussen hem. Väl hemma så drog jag direkt på middag hos farmor och farfar för att fira min pappa o farbror. Där bjöds det på grillat och tårta, mycket gott! Fick även med mig en liten påskpresent hem :)

Sen åkte jag iväg till Falkberget och var där ett tag och chillade framför brasan med trevligt folk innan jag drog hem.

Oh my

Ibland blir man ju förvånad över hur något så enkelt kan vara så satans snyggt!


source: google.se


Maddi Jane

Jar of hearts
Breakeven
Impossible
Price tag

Hon är elva och sjunger så här bra, det är otroligt!
Den sista är min egna favorit, vilken är eran?

Dagen- 21 april

Idag så började dagen med att Petter råkar ringa mig klockan 9.. Haha han hade råkat komma åt knappen så jag fick en ofrivillig väckning. Men jag somnade om sen och vaknade sen kvart i 11. Då drog jag, mami och papi in till stan och kollade på balklänningar, åt libanesisk buffé, fikade i Kungsan och bara vandrade runt.

Sen hoppade jag av tåget i Sollentuna och mötte upp Mimmi och hennes kusin Mattias. Efter att ha kollat runt lite så drog jag och Mimmi till Vallen och sen till IP. På IP träffade vi Adam och Petter och sen kom även Fanny. Vi spelade fotboll, snackade och fotade lite.
Ikväll är planerna att träffa Mimmi, Adam, Petter och Fanny och bara chilla galet. Nu ska jag hjälpa mami med middagen. See ya!

2 st av dessa underbara tjejer träffade jag idag. De andra 2 är enormt saknade!

21 april och sommar på roktigt

Dagen har varit väldigt händelserik. Började med att vid 10 drog jag och Kajsa till Sollentuna centrum för att göra ett ärende. Direkt därifrån drog vi till stinsen för ännu ett ärende. Sen drog vi till nrrvikens IP och käka glass och godis, lyssna på musik och snacka skit.
Nu har jag precis käkat en riktigt god och sommrig middag utomhus. Grillat kött med bakpotatis och tsatsiki.
Nu om några minuter drar jag och pappa in till Råsunda för att kolla AIK-IFK Göteborg- TAGGA!
Efter matchen tror jag planerna va att träffa petter, får se om det fortfarande är aktuellt.
Hörs senare!

Far-Dotter

Dagens har jag och pappa spenderat inne i stan. Vi har fikat i Kungsan, vandrat runt lite, shoppat lite och ätit glass. Jag fick med mig ett par shorts med tuff snörning och en ELLE hem. Så nu ska jag sätta mig i solen och läsa lite. Hoppas alla får en bra dag!

Galaxy

Tumblr_ld5fpuy7rx1qb9ckeo1_500_large

Tumblr_ljtwn2vxcs1qil27ao1_500_large

5632392927_00e6f9180d_z_large


Sommarfint

source; oraclefox

Min dag i bilder

Jag och bergman drog först ner till IP för att chilla och lira lite boll. Sen drog vi hem och baka en grymt god blåbärspaj som vi satt och tjocka i oss medans vi satt och lyssna på massa gammla låtar i solen. Kan det bli bättre?

myspys

Mjukisdressen på-rdo för en myskväll med film och trevligt sällskap.
Ska över till Ollie för film och snack med ollie, jenny och petter.
Ha en bra måndagkväll.

Thailandsshopping- Virkat

Jag ÄLSKAR dessa två så enormt mycket! Köpte dem för helt sjukt bra priser också, hur nöjd får man bli?


vår underbara vår!

Har nästan precis kommit hem från ett besök i stora staden. Åkte in med mamam för att kolla lite balklänningar men hitta ingen som jag fastnade för.
Just nu sitter jag iallafall ute i det underbara vårvädret och pluggar lite. Blir så jäävla lycklig i det här vädret. Älska livet just nu!
Nej nu ska jag fortsätta med plugget. Kanske slänger in ett inlägg lite senare.

Never say never

High on life! Det är jag just nu, jag är så sjukt lycklig! Vi hade så enormt kul inne i fina Stockholm. Började med lite middag, sen en grym film och sen lite vandring inne i stan. Pics från kvällen:

 


Thailandsshopping- Smycken

Lite smått-och-gott ifrån marknader, stranden och shopping centrum.


Barcelona, here we come

Idag sov jag länge!Det var min första sovmorgon på ca 2 månader så det var jag värd. Jag gick ner och åt frukost sen la jag mig i solen ett tag. Förstår ni lyckan när man inser att man har lov, man kan sitta ute utan att frysa och sommaren snart är här? :)
Idag ska jag, Anna, Kajsa och Ollie bege oss in till stora staden för lite middag på Barcelona och sen bio. Ollie fick ju nämligen det av oss i födelsedagspresent men vi är ju alltid så upptagna så vi har inte hunnit gå förens nu, haha. Men det ska bli sjukt kul med en helkväll med dessa trevliga tjejer, har inte träffat alla på ett tag nu.


Bohemian night

Igår hade jag, Astrid, Viggo och Inez bohemisk afton med fryst frukt, barnmat, tända ljus och gitarr-spelande. Vi hade intressanta diskussioner om allt mellan himmel och jord! Hela mitt rum fylldes av rött ljus och det fick en väldigt hemtrevlig känsla. Måste säga att kvällen var riktigt rolig och lyckad!

Godkväll kära läsare

Riktigt dålig uppdatering från min dag idag.
Började som sagt den här underbara vårdagen med att träna småtjejerna. Sen drog jag hem och städa mitt rum så nu ligger det inte ett enda klädesplagg på golvet -inte varje dag det händer hemma hos anna;-)
Vid halv 4 ungefär drog jag och familjen hem till en släktning i rönninge. Åt god middag där och träffade kusinerna. Riktigt mysigt faktiskt.
Har även fått ett piano!!!!
Tror inte riktigt ni fattar hur lycklig jag är över det. Har alltid haft en dröm att kunna spela och nu ska jag ta tag i det här och lära mig. Det är min morfars gammla som hans fru lovade att jag skulle få efter att han gick bort. Och idag sa hon att jag fick komma när som hellst och hämta de.
Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av bigbrother som jag missat sen sova.
GODNATT!

Thailandsshopping- Linnen

5 linnen köpta på lite olika marknader. De är alla lite over-sizeade och grymt sköna!


frukost

Bild beskriver vad jag gör just nu.
_______________________________________________________________________
Som ni ser sitter jag just nu och käkar frukost. Ett glas o´boy, en macka md smält ost och yoghurt med bär.
om n halvtimme ungefär ska jag röra mig mot fotbollsplan då jag ska ska träna mina småtjejer.
Nej nu måste jag skynda mig lite. Ha en bra dag! :)

Thailandsshopping- Långklänning

Denna kläning köpte jag på ett av Thailands stora shoppingcenter. Jag kommer dock inte ihåg vad affären hette men det var min favorit butik i hela centret! Affären luktade verkligen som Hollister butikerna i USA, deja vu!


Last day

Idag är det fredag och det betyder att det är sista dagen innan lovet. Shit va skönt säger jag bara! Och idag har vi först mimfestivalen (där jag ska vara domare), sen SO där vi ska kolla på film och sen lunch och spanska. Hej skön dag.

Ikväll så ska jag iväg på mina sista praktik timmar på Källan så kom gärna dit och säg hej. Efter praktiken så drar jag hem till  Elias, kommer dock komma dit vid typ 11... Aja, det ska nog lösa sig.
Nej men nu måste jag börja göra mig iordning och välja kläder vilket alltid tar hundra åt för mig! See ya ;-)

Finfin tatuering som Astrid gjorde på mig förut.


Detta är det vi lever för

Sena kvällar med dom man älskar mest. Se solen gå ner bakom träden. Göra impulisva saker. Grillkväller. Vara vaken till solen går upp. Sova tills klockan är 2. Bada och inte bry som om hur varmt det är. Gå i tunna kläder. Slippa frysa häcken av sig. Åka till landet. Bara ta det lugnt. Tälta. Ligga i hängmattan. Inte ha koll på vilken dag det är. Eller vilket datum det är. Eller vad klockan är.
Bara stanna upp, ta ett djupt andetag och leva livet.


Exakt detta inlägg la jag upp sommaren 2010.

Och jag inser nu att det stämmer lika bra då som nu.


mot HIP

Nu har jag alldeles nyss fått i mig lite mat i magen. Nu blir varma kläder på sen ska jag möta upp kajsa på en buss och åka till HIP. Ska bara kolla för är fortfarande förkyld och ont i halsen, och kajsa klantig som hon är sträkte hon sin lilla ljumske igår så hon ska inte heller träna:D
Hörs när jag kommer hem, blir runt 10 någon gång skulle jag tro :)

Hej våren - ville bara säga att jag älskar dig!

Drog till stinsen direkt efter skolan med kajsa idag. Kollade lite i affärer och fick med mig ett par super söta trosor hem.
Efter lite shopping köpte vi glass oich satte oss ute i solen och njöt utav våren. Jag bara ÄLSKAR det!

Thailandsshopping- Blommigt

3 blommiga klänningar och 1 blommig kjol.


Horse play

Dessa bilder på Miley Cyrus ifrån Teen Vogue får mig att längta efter sommaren.

Och får mig att önska att jag kunde rida.


Hiss eller diss?

Något jag verkligen har börjat gilla är dessa fjäder extensions. Riktigt tufft tycker jag! Tycker ni att jag borde testa det eller är det bara konstigt?
Om ni läsare håller med mig om att det är fint så kommer ni nog snart se det i mitt hår ;-)

Thailandsshopping- Byxor

Byxor inköpta i Thailand. Jag fullkomligt älskar Americano-shortsen!


Jag just nu

Har precis kommit hem från skolan. Sitter just nu och dricker te oc h pluggar so. Mår inte mycket bättre idag, men jag trycker i mig några alvedoner så blir jag nog bättre snart.
____________________________________________________________________________
Dagen har varit lugn. Började med matte sen var det nationella, tror det gick ganska bra. Sen hade jag en no redovisning som också gick bra tror jag och sen slutade vi.
Resten av dagens planer är att plugga stenhårt nu de närmsta timmarna, sen träffa jeppe och käka på sollentuna innan ledarutbildningen.
Nej nu ska jag fixa en grym plugg-spellista på spotify sen blir det plugg för hela slanten!

Godkväll kära läsare

Träningen idag gick bra, förutom att små flickor i 8-9 års åldern har lite andra tankar än fotboll på träningarna. Kul för dom, ett helvete för tränaren, hehe. Jaja jag vet hur det är, har man något på hjärnan så bara MÅSTE man säga de till den som står bredvid haha.
Sitter just nu iallafall invirad i ett duntäcke med en kopp te. Fortfarande ont i halsen och feber. Känner mig verkligen taggad för engelska nationella i morgon..
Ska jag vara ärlig har jag faktiskt funderat på att gå till sängs redan nu. Grymt skönt, har inte hänt på MÅNGA år att jag har gått och lagt mig klockan 9, men fan va lockande det är.
Ska nog göra de.
GODNATT!

Gottiligottgott

Detta är vad jag har hållt på med nu på kvällen. Nämligen att baka kladdkake-muffins. Så nu är de helt nygräddade så jag och mamma ska sätta oss och äta varsin med ett glas mjölk. Hur gott låter inte det? Jo, gottiligottgott

dålig bloggning för min del på sistonde

Sitter just nu och pluggar andra världskriget som jag har prov på i övermorgen-kill me!
Känner att jag borde vara ganska nervös för kan nästan ingenting. Känner att det åker in i ena örat och ut lika snabbt i andra.
Jaja, får väll pluggapluggaplugga ikväll och i morgon.
Dagen har inte varit den bästa. Vaknar med ont i halsen och lite feber. Gick till skolan ändå för va tvungen att vara med på en no-redovisning, men självklart är min grupp den enda gruppen som inte hann redovisa idag då..-suck!  Tror jag har haft feber hela dan, har varit galet trött, haft en grym huvudberk och allt har bara varit allmänt dåligt.
När jag kom hem baka jag iaf en kladdkaka för ett försök att bli på lite bättre humör, och se där, det gick ju stålande. Är genast lite piggare och gladare.
Ska snart rulla iväg till fotbollsplan för att träna mina småtjejer.
Hörs senare!

Välkommen våren!

 

Jag verkligen älskar (!) när solen börjar titta fram. Idag hade jag jeansjacka, och utan att frysa röven av mig. Lycka på hög nivå kan jag säga, haha!

Jag är nämligen en sån människa som blir otriligt glad så fort solen är framme, då kan jag inte vara sur på något sätt. Så om ni ser någon i vårkläder och med ett enormt leende på läpparna så är det troligtvis mig ni ser ;-)


Fika och shopping

Idag så hade vi bara halvdag i skolan så efter lunch drog jag och Mimmi till Stinsen för att hälsa på Amanda. Så vi tog en fika där hos henne och pratade lite. Och det blev såklart lite shopping också för min del, idag blev det 2 snygga bh:ar från H&M.


Sunny

Hej, jag ÄLSKAR vädret, hejdå

Bildbomb från gammal data

I helgen så har jag i pricip bott på jobbet så jag har inte så mycket att blogga om, haha. Men nu ska jag  i alla fall gå igenom alla mina bilder på den här datorn. Jag har nämligen startat upp min egna data istället för att använda pappas. Så nu ska jag visa lite roliga bilder från den här datan:
Okej jag har 1000 mer bilder men jag kände att det räcker med de här!
ps; mina vänner är fina! /ds

But if you're the one for me I'll be your hero

Hero- Christopher Wilde

Hej sommaroutfit

Tumblr_lhwigsboba1qcr39qo1_500_large


I want to be an indian

264858-11-1301942012295_large

Tumblr_lj3799kibi1qhnfz0o1_500_large

3460-the-last-of-the-mohicans-530-535_large

Dreamcatcher,inspiration-8434e219d744c6f8190480718cec390f_h_large


Outfit today; Långklänning, slokhatt, converse och skinnjacka


Hej drömfrukost!

Tumblr_lj71l7gmci1qdlthio1_400_large


3 tidszoner

Nyss- Städat rummet
Nu- Ugnspannkaka med mamma.
Sen- IKEA

heeej underbara blogg

Sitter just nu och skriver på ett no arbete  som ska redovisas på måndag. Det har varit min underhållning sen jag kom hem från skolan.
Dagen idag har varit seg. jobbiga lektioner och jag har varit så gott som död idag. Har varit nära att somna på nästan varje lektion. Får se till att gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg till i morgon då det är fredag-TAGGA!
Träningen ikväll blev inställd, så får se vad jag hittar på. Kommer nog bli en hel del tv tittande sen ska jag försöka slänge in lite inlägg här också;-)
Nej nu ska jag försöka plugga klart.
HÖRS!

Egopics/Egoboost


Springtime

Igår- Vi vann mot Rotebro med 3-1 :D Mot deras 93-lag! :) Så vi var ju jätteglada medans dom tyckte det var pinsamt. Men jag märkte att min kondis inte låg på topp så det blir nog lite löpträning i helgen efter jobbet.

Idag- Nu ska jag snart iväg till skolan och där händer något roligt! Vi ska nämligen bjuda in våren och det ska vi göra genom att ha färgglada kläder eller blommiga kläder! Det ska bli riktigt kul att se vad alla kommer ha på sig! ;-)

Tumblr_liwyrovtlm1qf3xego1_500_large


Dagens kläder

Klänning- Thailand

Virkad väst- Thailand



Match

Nu ska jag byta om inför match! Tagga nu tjejer! :D Ska bli kul för det är den första matchen på jätte länge för min del. Matchen börjar halv 9 så kommer hem sen vilket är lite jobbigt... Men det är sånt man får ta!

snabb uppdatering innan skolan

Då ska jag bara borsta tänderna sen dra mig till bussen. Idag väntar en temadag, grymt skönt då vi slipper alla lektioner!
Ikväll blir det match mot rotebro, TAGGA!
Är på topp humör, önska bara att solen kunde titta fram lite spå skulle allt vara perfekt. Men vi ber till vädergudarna att den blir en solig vårdag idag.
Ha en fin dag!

Två gubbar i en båt

Hello alla människor!
Idag spenderade jag en mega mysig dag inne i stan med vännerna. Vi fikade, shoppade lite och gick en hel del, haha. Men nu är jag hemma och ska bege mig till Sjöängen för lite middag med laget. Mycket trevligt!

usch fy blää

Dagen har varit bra fram till näst sista lektionen. Sen dess har jag haft kraftig huvudverk och helt sjukt trött! Usch känns som hela huvudet ska sprängas, AAAHH!
Aja har inget val får trycka i mig huvudverkstabletter och sen fortsätta pluggandet. Sitter och plugga engelska och no- suck!

Hör av mig senare så får vi se om jag är på bättre humör då, vilket jag verkligen hoppas!
trors huvudverken bjuder jag på en bild. Ser ut som värsta business woman med skjorta och glasögon, haha

Godmorgon solstrålar!

Dålig bild men finner inte fixa en annan
Svarta jeans- vit instoppad skjorta- de nya örhängerna
______________________________________________________________
Sitter just nu och käkar frukost, ska snart börja röra mig till bussen.
Händer ingt speciellt idag i skolan. Ikväll ska jag träna mina små tjejer men hinner nog slänga in ett inlägg innan jag drar.
Ha en fin dag alla!

The big city

Halvdag idag i skolan och sen bär det av in till stan med tjejerna. Ganska skön dag, eller vad säger ni?
Outfit today;
Shorts: Sönderklippta jeans från New York
Linne: Thailand
Skärp: Thailand

Le, me, te

Dagens outfit. Det fick blå grå långkjol ifrån H&M, ett linne från Thailand och ett random skärp.

Lite uppdatering

Dålig uppdatering nu från min sida men så kan det bli ibland;-)
Gårdagen spenderades med kajsa hela dan. Var i kista och blev lite shopping (som jag visade i inlägget innan) och sen blev det en riktigt god middag.

Runt 10 ungefär drog vi hem till kajsa där jag spenderade natten också. Kollade på Burlesque fast råka somna ett antal gånger. Men filmen var faktiskt riktigt bra, SE DEN!

Dagen idag har ialla fall sätt ut såhär:
Vakna upp hos Kajsa
Vid 1 drog vi till gymmet för att köra ett stenhårt pass (hejhej träningsverken i morgon)
Vid 4 drog vi till turebergskyrkan för att gå på en gudstjänst
Drog hem och käka, sedan städat och fått lite nya grejer till rummet
Drog till kajsa och färgade hennes hår.
Sen nu på kvällen tog jag och pappa en promenad till kyrkogården
Känner att jag hunnit med en hel del idag;-)

Bjuder på två bilder från igår

Första bilden är på min och kajsas middag
Andra bilden är hemsk men den bjuder jag på-KOLLA MJÖLKPAKETET, gulligaste jag sätt!

Nytt i garderoben

Linne- vera moda
t-shirt- monki
rött läppstift- make up store
örhängen- Cubus

.

Dagen började med att jag drog iväg och tränade småtjejerna vid halv 11. Sen dess har jag faktiskt bara varit hemma och inte gjort någonting. Eller jo.. duschat, käkat och sen datan.
Som ni kanske ser har det blivit lite förändring här på bloggen. Vad tycker ni,  :) eller :(:(:(?
Resten av dagen ska spenderas med kajsa. Vi funderer på att dra och shoppa någonstans sen käka middag på något mysigt ställe. Får se hur det blir med de, men som det ser ut nu blir det så.
Ha en bra lördag mina fina!♥

God natt

Det här får bli sista inlägget för ikväll.
Ligger just nu i sängen helt slut. Tänkte sätta på något avsnitt av bigbrother som jag har missat. Blir en tidig läggdags för mig ikväll med tanke på att det faktiskt är helg, men vad är meningen med att sitta uppe bara för att det är fredag och även om man är suuper trött. Nej jag behöver min skönhetssömn;-)

Klockan är ställd på kvar över 9 i morgon då jag ska upp och träna mina små söta tjejer.


Kvällen

Har precis kommit hem från en riktigt smarrig middag. Vi åt på en indiskrestauranf (som alltid när mamma är borta;-)Svängde även förbi Ica på vägen hem och köpte glass, maränger, chokladsås och vispgrädde, nu blir det marängsviss som gäller.
Just nu är kvällens planer att vara hemma och ta det lugnt. Kolla på The fighter och sen bara dega.
Kan hända att planerna ändras. Får se om jag pallar dra till någon ikväll. Det visar sig och se.
Ha en bra kväll alla fina, det ska iaf jag ha!

Min planer för helgen ser ut såhär..

Idag: Ut och äta med pappa och brorsan, sedan ha en lugn hemma kväll med film och glass.
Lördag: Träna småtjejerna, sen träffa underbaringen kajsa hela dan. Får se vad vi hittar på för bus
Söndag: Träning (tror jag om den inte blev inställd), sen bio och middag med Kajsa, Ollie och bergman
Har en känsla av att den här helgen kommer bli lyckad. En lugn men mysig helg.

det gamla vanliga inlägget som det står samma sak i varje dag. Vad man gjort under dagen..

Godagens!
Sitter just nu och dricker en grym smoothie framför OC, kan de bli bättre!? ;-)

Dagen har varit bra, fast det är varit skit väder.
Morgonen var ör sej inte den bästa, försov mig-missa bussen-kom försent.
Har haft utvecklingssamtal idag också, det gick väll bra, i think.
Nu ska jag fotsätta kolla tv. Slänger in några fler inlägg under eftermiddagen/kvällen!

Friday!

Idag är det fredag så nu är jag väldigt glad. Har får ni också outfiten för idag!

RSS 2.0