Irene

Bra väder här i NY, folk lägger sandsäckar framför dörrarna, spikar plywoodskivor framför fönstrena och flyr staden. Orkanen Irene är på väg, och det märks!

Kul

New fucking York

Nu drar jag! Till the big apple, min favoritstad och allt sånt där. Blir borta i 5 dagar och lär komma hem med flera kilo kläder, väskor, skor och annat tjafs. Ha det bra i sverige!

RUDBECK!

Idag var det min första dag på Rudbeck. Den första dagen, och nu är det bara 3 år kvar. Men som tur är hamnade jag med skönaste klassen. Så om allt går lika bra som idag så går nog 3 år också bra. Lite halv-synd att det regna bara!

Men är nervös inför imorgon. Ja, för då kommer 2:orna och 3:orna och av nån konstig anledning är jag mer nervös inför dem än inför min egna nya klass...

Idag hälsade man på så himla mycket människor i korridoren, helt sjukt. Men så blir det väll när nästan alla man känner börjar på samma skola. Men nu ska jag sätta mig framför tv:en med mamma o pappa och dricka smoothie.

 

Jag och fina Jenny för några veckor sen, då fortfarande sommaren var med oss...


My day people

Sista dagen på lovet har varit väldigt bra, lugn men bra. Vaknade upp hemma hos Matte och käkade frukost o allt, sen drog jag till Sollentuna C för att inhandla lite saker inför skolan, hem och snabbt iväg igen på match. Matchen mot AIK blev 11-1 till oss, riktigt bra spelat! :) Nu så har jag tagit en lååång dusch men hårinpackning och sånt, plockat ögonbrynen och smörjt in kroppen. Nu blir det mat och sen blir det läsa bok och kanske även ta en ansiktsmask.

Hoppas eran dag har varit lika skön som min!

Jag och Mimmi på båten häromdagen


Hård sten

NU drar jag in till stora staden för att handla kläder och ämnesblock. Efter lite shopping blir med middag med Mimmi, Petter, Adam o Simon på Hard Rock. Riktigt mysigt!

Du är finast

Gårdagen var riktigt mysig, började jobba 15 och slutade 20 så var en kort jobbdag. Efter jobbet så kom Inez, Jenny, Gustav och Jonte hem till mig. Vi körde en spelkväll med tända ljus och filtar, riktigt mys!

Idag blir det jobbet mellan 11-18, och kvällens planer är oklara. Hoppas alla får en bra dag, puss!

Bjuder på en bild på mig och älskade Mimmi!


Mimmsans hörna


Just nu är jag hemma hos Mimmia och väntar på att Berra ovh Coffy ska komma och joina oss. Kvällen/natten spenderas här och imorgon blir det häng med Mimmi och Kajsa. Mysmys!

JobbaJobbaJobba

Idag blir det jobb 8-15 och efter det ska jag träffa Jenny bus! Så ha en trevlig dag allihopa! :D

RSS 2.0