HEMMA ;D

Kom hem igår kväll och har haft de SUPER bra. Bergman har ju uppdaterat litegranna vad jag har gjort och så.
som sagt först va vi i Paris. Då va vi inne i Lovren (stavning?) och kolla på Mona Lisa och massa andra konstverk haha ;D, sen va vi vid Ejfelltornet men vi va aldrig uppe i de för de va GRYMT mycket folk. sen gick vi runt och kolla på massa andr byggnader. På onsdag tog vi tåget till London som tog typ 2 timmar. I london gick vi runt och kolla på massa byggnader där oxå, och gick och kolla i affärer och lite sånt. En lyckad resa!
Bilder kommer upp senare ;)
Puss hej /Anna <3


//Hanna


Anna is back in sweden

nu har hon kommit hem!
//HANNA

.

weheartit.com


våran klass alltså... 8F

20.44Felicia haha aa, dom skrattar med carinas evil skratt!
20:44Hanna haha, jag tror faktiskt oxå hon gråter för hon vil nog nt träffa oss....
20:44Felicia hehe, alla lärarna blir glada av att komma till skolan, innan dom kom o tänka på att 8 F finns..
20:45Hanna haha, aa precis
min och filles konversation på facebook!
våran klass är verkligen favorit klassen bland alla lärare*host* :)
8F <3

haha!


louis vuitton style

Dagen har spenderats inne i stan med inez där vi har gått typ 3 mil! vi har druckit världens äckligaste dricka nämligen caffe frappe. så himla äcklig, inte något att rekommendera precis ;)
sen har vi varit inne på beyond retro, statsmissionen och lite andra roliga affärer. vi var vid stureplan, gamla stan och i våra neighbourhoods nybrokajen ;)
haha, dagen har varit allmänt flummig och vi har nu skämt ut oss för hela stan!

"Vi är i stan, här har vi varit hela dan. Stockholm stad, den gör mig glad!"

//H



här gick vi idag :P

STOCKHOLM I MITT <3

hejsan hoppsan!
nu ska jag o inez pinez dra iväg till stora staden och gå runt i massa gulliga affärer :)
kameran följer med idag, men det är så att Kajsa har min usb-sladd så bilderna kmr nog i helgen :)
// Hanna

enligt ralle är jag en mobbare

dagen har spenderats med ralle och bananen(anton) i häggvik :) vi har kollat på nån film om gäng/firmor som var ganska bra :) nu ska jag kolla i frysen om vi har nån glass, sen ska jag krypa ner framför brasan och kolla på tv :)

// Hanna


saknar thailand med dig, det är nåt som måste göras om!


Anna är i London nu!

rubriken säger nog det mesta, men jag kan förklara iaf :) anna har ju varit i Paris och i onsdags(tror jag) tog hela familjen tåget till london där dom ska vara tills på fredag :)
// Hanna
älskar den här bilden!

coco chanel

har kommit hem från stan nu, aa eller för ca 1 timme sen ;) jag och mamma såg filmen "Coco, livet före chanel" som var jätte bra! det är verkligen en film att rekommendera. den handlar som sagt om cocos liv före chanel, om hur hon tog steget om att våga sticka ut och nt vara som alla andra, om hur hon dominerade den då mansdominerande mode-världen, den är helt enkelt en jätte bra film ;) //Hanna

my day!

jag vaknade kl halv 11 av att mamma ringer och säger att jag måste gå upp. jag äter lite frukost och börjar den alltid lika jobbiga stunden då jag ska välja kläder ;) det tar ett tag om vi säger så... :P aja, idag ska jag iaf möta mamma inne i stan och vi ska gå runt och kolla lite i affärer innan vi ska kolla på bion " Coco- livet före chanel". Den verkar jättebra så det ska bli kul! Lite info från anna oxå: Hon åker till London ikv där hon ska vara tills på fredag. Det är bara 2 dagar kvar nu och det tycker jag är bra för jag saknar den lilla filuren ;) jag har lite viktiga saker som jag måste snacka med dig om Anna så skynda dig hem! :P Kyssar eran Hanna <3

let me entertain you!

nu ska jag snart tagga till inez, håller på att städa rummet lite snabbt bara ;) jag lyssnar på robbie williams "Let me entertain you" på högsta volym, en sån grymt skön låt!

tisdag

jag har fått lite uppdateringar från anna!

dom har varit i notredam, dom har sett mona lisa och dom har sett Eiffeltornet!
dom hinner med mkt där borta ;)
jag saknar anna så grymt mkt nu när hon är borta,
eftersom vi har typ varit oskilbara en lång tid så känns det fett konstigt att man inte kan
ringa hem till henne och komma över på lite quorn typ mitt i natten ;)

aja, idag har jag inga speciella planer förutom att jag ska på hockey med familjen ikv och
sen efter hockeyn så drar jag på fekke uppe i vv ;)

// H



jag saknar Harlem, NY


.

hejsan, det blir ett snabbt inlägg för nu ska jag rusa på träning :) efter den så åker jag, astrid, cammi, lydia,alan och ralle till kista och kollar på filmen zombieland! okej, nu måste jag verkligen skynda mig! Puss o kram eran Hanna

Ny design

Nu har vi fått en ny design av superdesignproffset ASTRID!!!
TACKAR TACKAR ASTRID, DU ÄR BÄST!!!

Puss och kram eran Hanna!


en sååån fin bild, höhö ;)


SVART-GULT HJÄRTA!

Gnaget-Bajen 2-1. Börjar lukta guld för gnaget!
En gång aikare, föralltid aikare! :)<3


Paris och London! ;D

I kväll väntar Paris till på onsdag, sen blire London till på fredagnatt.
Hanna får sköta uppdateringen själv från hennes sida ;)
Hare bra allihopa. Kyssar från Anna <3


Lördag

Dagen började med att jag drog hem till familjen Bergman runt 12. Åkte med dom till flen och kom fram dit vid 3 ungefär. Vi kom hem till Kajsas morfar i ett gulligt hus. Jag hanna och Kajsa spela lite kort och gjorde oss iordning. Vid 5 ungefär kom ollie och vi drog till festlokalen. Gjorde iorning lite där och runt halv 7 kom alla gäster. 140 st ungefär och vi hälsa alla välkomna och dela ut välkomsdrinkar. lite senare vare dags för att servera mat. säger bara en sak: En av dom stressigaste sakerna jag någonsin har gjort haha. Men kul vare ;D och vi va väldigt duktiga, vi fick mycke beröm :) framåt småtimamrna vare dans och sång :) haha vi brudar ägde dansgolvet;) runt halv två drog åkte jag och pärona hem till farmor och farfar där vi har sovit inatt.
En gryymt lyckad dag/natt. Och ett stort grattis till Maria (kajsas mamma), Katharina (tror jag hon hette:$, kajsas moster), och Helen (tror jag hon hette:$, kajsas mammas kusse) som har fyllt år och hade festen.
En bamsekram från anna :)

 ! har tyvärr ingen bild, är inne på farfars data "/


*trummvirvel* FÖRSTA INLÄGGET

Japp, som sagt första inlägget på den här bloggen utav två små vibybarn Anna och Hanna. Vi kommer skriva om vad som händer i våra liv, t.ex fotboll, skolan, kompisar, shopping och mycket mer. Hoppas ni gillar de

ENJOY


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0