Adams place

Nu sitter jag, Anna, Ollie, Mimmi, Adam och Anton hemma hos Adam och snackar :) Vi har varit på ip hela kvällen och haft fett kul! Träffat jättemycket folk och haft skit trevligt :) Nej nu ska jag vara social mot resten av gänget.
Adam söta katt Adidas :)

Så här kommer jag att se ut ikväll! ;)


/H

Nu har jag just kommit hem från Bollstanäs så nu måste jag skynda mig att göra mig fin inför kvällen :P

Alla som kan kommer ner till Norrviken ikväll! :D

Dagen har varit riktigt chill.
Började med engelska och då skrev vi uppsats, gick inte så bra hehe men, men.
Sen hade vi svenska och då skulle jag ebba och ullie göra en jätte fin plansch så vi guck upp till bilden och där va 8d hahahha fyfaan va vi skämde ut oss aja vi fick oss ett gott skratt där iaf :D
Sen hade vi HK och jag jobbade ensam haha mobbad som jag är:P haha nej men jag valde faktist själv att vara ensam. Jag gjorde pizza och den blev SKIT god!

Nu sitter jag och kollar på favorit serien Ghost whisperer:)

Ikväll blir det middag hos unghammars sen ner till norrviken och träffa massa trevligt folk. Känner på mig att de kommer bli en grym kväll! :D


Bussen till...

Nu tar jag bussen till bollsta :) Alla får ha en bra valborg för jag kanske inte kommer blogga något mer idag!

BTW, Alla kommer som kan kommer ner till ip ikväll! Okej?


Scary

Nu har jag och kusin kollat på film. Vi valde filmen "The box". Skit äcklig/läskig! Den handlar om en familj som får en låda med en knapp på. Trycker dom på knappen så får dom en miljon dollar men om dom gör det så dör en människa i världen. Dom känner inte den där männsikan. Dom väljer att trycka... Sen händer det en massa läskiga saker och jag tror jag ryckte till av skräck flera(typ hundra) gånger :P


anna är dålig på att blogga

tjohoo!
Hoppas allt är bra med er, med mig är de super. I morgon är de valborg ska bli tjockt najs! Familjen+ bergman ska på middag hos familjen unghammar sen ska vi ner till Norrviken och träffa mycket trevligt folk ;)

Idag har jag haft utvecklingssamtal, gick faktist bra. Eller det är de vanliga "prata mindra" "du måste fokesera mer på skolarbetet" "stör inte på lektionerna" men jag har faktust blivit bättre så de e bra :D

Efter skolan drog jag hem till ollie och snacka med henne och käka mellis, sen drog jag på träning:)

I morron slutar jag vid lunch, tjockt najs! då ska jag träffa pojkvännen tror jag planerna va :)

Haha har börjar säga tjockt najs helt tiden, såååååå fult men jag har fått de på hjärnan :O


Haha jag och kajsa såååå sexiga! ;)

Movie

Nu ska jag och kusin vitamin dra ner och hyra film :)



Svenskt väder...

Vad ska man säga? ....

På träningen så var det soligt och man fick typ solsting! Men sen när vi sitter i bilen på väg hem så öser(!) regnet ner :O

!!!

I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost, in the sounds


-Hanna

En fri fågel flyger aldrig ensam

Sleep

Jag tog ju en liten sovstund för ca 2,5 timmar sen :) Så himla skönt! Jag brukar aldrig somna så här på dagen så jag är fett förvånad :P

Haha, trött? Ja!

Yesyesyes

Nu har jag slutat för dagen(skööönt!) Funderar på om jag ska ta en liten sovstund för jag är enormt trött :/ Aja, imorgon är vi lediga så då får jag ju i alla fall sova :) Vid 10-11 tiden ska jag o Mimmi dra till Bollsta för att träffa Fanny, Frida och Jossan. Ska bli jäkligt najs för jag har inte varit i Bollsta på länge! Så då får vi hoppas på bra väder så vi kan dra ner till bippen och lira lite fotboll :) Bjuder på en liten annorlunda videoblogg sen :P Haha!
Varför kan inte Sverige ha samma klimat som Thailand?

?

3045_80309180307_573955307_2185651_1933128_n_large

Heeeej bloggen!

Vi har alla våra sätt att säga hej :P

Videoblogg från igår :P


:D

Nu drar jag på träning på tegelhagen :D Det ser dock lite mulet ut utanför så vi får hoppas att det inte börjar regna!

Kind of funny

B212808900_large

Seem kind of funny, sir, to me still at the end of every hard earned day people find some reason to  belive- Bruce Springsteen, Reason to belive


Skratt #2


Så rätt!

Jag skrev ju ett inlägg tidigare idag om den där bra-iga känslan jag hade. Och gissa om jag hade rätt? YES! Dagen har varit bra, solen har skinit, vi har enkkla/roliga lektioner, jag och David klarade hela apologize på gitarr och idag ska Jessica komma och träna med oss :D IM FEELING GOOD!
Skön låt!

Texten!


Hello!

Det känns som den här dagen kommer bli en bra dag! Jag vet inte varför, det är bara en känsla jag har :D Så nu får vi hoppas att jag har rätt, eller hur? Nu drar jag iväg till skolan med min cykel, so see ya later!

Buys

Monki
H&M  Herr

Yesterday all my problems seemed so far away


nervös!

Är faktist nervös inför i morgon. Då ska jag träna flickor 02 för första gången. Asså dom som är 8-9 år.
Sitter och planerar träningen nu, vilka övningar mm.
Wish me good luck!


Sommarkänsla


40 grader i solen :O omg sommar ju! ;D
Har legat ute i solen och solat på rasterna, så underbart!

Idag har det inte hänt ngt speciellt i skolan mer än att jag har haft spanska prov som jag fick reda på igår att jag skulle ha så det var bara sätta sig att rå plugga då. Det gick iaf bättre än jag trodde så I´m happy ;)

Tv:n är sajk igen :O så inge DH eller cougar town för mig ikväll :/

..

You think Im strong, you're wrong

-Robbie Williams, Strong



Ska jag bjuda på ett skratt? Ja!

Vi lyckades ju inte direkt med våran videoblogg... :P

cool stuff

Sunday smile
ph: myltan.blogg.se

Stan, glass, sol och fåglar

Hej hopp!
Idag så var klassen på optiska labriatoriumet inne i stan. Inte det roligaste jag varit på men vi slapp i alla fall lektioner :P Efter besöket, som slutade typ halv 11, så drog jag och "bollsta"(=Frida, Fanny o Jossan) på shoppingjakt. Vi shoppade(visar sen), åt på donken, åt glass ute i solen och snacka skitsnack :P Vid halv 3 så drog vi oss hemåt. Så vid kvart över 3 hämtade jag Hedda på dagis och så gick vi till Ravalen och matade fåglarna där. Det var faktiskt jätte kul men sen blev det jättemörkt på himlen så då gick vi hem. Och tur va det för typ 10 min efter vi kommit in så började det regna :P När jag kom hem så hade mormor gjort en jättegod korvgryta till middag :) Det är en liten sammandragning av min dag!


Detta gör vi på rasterna:

Jossan och Fanny

Viggo!

Förlåt för det dåliga ljudet men det är inspelat med min mobil :/

TRÄNING!

Tjabba labba, är på grymt humör! Har varit i skolan idag träffat alla sköningar:)
Fick dock reda på att jag ska ha spanskaprov i morron, men de kan min lärare glöma. Fick reda på de idag så hejhej IG.
Nyu ska jag iaf på träning. Får se hur de går, har inte tränat på läääänga så får hoppas att de går bra. Och är ju kasnke inte riktig 110% fit for fight eftersom jag precis har varit sjuk men de skier jag i, jag ska träna!


Dagen

Idag så har jag gjort mycket!
Började dagen med en fika med mormor på altanen, sen gjorde jag iordning mig och träffade Ollie och Anna för att gå till bussen :) På bussen så mötte vi upp Maja och Kajsa och åkte till stinsen för att lyssna/kolla på Viggo när hon sjöng(videoklipp kmr sen). Efter Viggo sjungit så drog jag o Ollie till vallen för att kolla på killarnas match. Efter matchen satt vi och spelade fotboll/snackade/halvsov :P Sen drog jag, Ollie och Ralle hem, och det är det som har hänt under min dag :P
Reklam som lckar till sig polisbilar
Jag tror jag har sett 10 polisbilar idag :O

Dålig uppdatering

Som sagt dålig uppdatering, förlåt för de.
Idag vaknade jag iaf strax innan 9 och vid halv 10 drog jag och pärona till solnahallen för att kolla när min kusse spela en final i innebandy. Dom vann med 2-1 GRATTIS! :D
Sen kom jag hem och va hemma i en kvart sen mötte jag upp ollie och bergman på väg till bussen. På bussen mött evi kajsa och maja också sen drog vi till stinsen. Vi lyssnade på Nicki och Viggo som sjöng. GRYMT!

Ikväll blir det en lugnt kväll kanske lite matte-plugg men det får vi se hur det blir med den saken.


hahahahah HAPPYFACE xD
Saknar fotbollen grymt mkt nu! Vill träna :(

Fika

Nu ska jag och mormor ta en fika ute i solen! :)

Kvällen

Efter matchen så drog Anna hem och jag åt middag (mormors pannkakor btw). Vid kvart över 9 drog jag och Ollie ner till Ip och träffade Ralle, Gurra, Emma och Jossan :) Lucas och nikita var oxå där men dom var nt så sociala... ;) Sen kom även sköningarna Fille och Linn! Vid typ tio öer elva cyklade vi hemåt igen, efter att ha sett 2 feta, äckliga paddor para sig. Jag som har väääärldens fobi för grodor/paddor fick panik och vägrade gå nära dom :P Sen drog iaf jag o Ollie hem till mig och drack varm oboy :) Nu ska jag nog gå och sova, men vi hörs imorgon!

fin bild


sad....

.... DIF förlorade nyss mot HV71 och det betyder även att dom blev av med sm-guldet.... Men DIF har i alla fall bjudit på mycket bra spel under det här slutspelet!
Klacken!
2008-03-18: LHC-DIF
Spelarna kommer in!
Mål!
Glada grabbar!
Gustaf Wesslau= Våran hjälte!

Videoblogg


Byebye

Nu sitter mamma och pappa i bilen på väg till flygplatsen så jag har just vinkat hejdå till dom. Dom och Kajsas föräldrar ska åka till Milano i en vecka så jag ska bo hemma :) Jag tror faktiskt mamma och pappa var ganska nervösa för att åka på resa utan mig för det har dom aldrig gjort förut, iaf inte lika länge :P Men nu ska jag nog hoppa in i en dusch sen träffa Fia, Anna och Ollie :) See ya!
Jag bjuder på ett skratt ;)

Just woke up, and I want to sleep more!

Som rubriken säger, kag vaknade nyss men jag skulle gärna sova lite längre! Igår var jag på filmkväll hos Nellie och såg på både Bröllopsfotografen och Luftslottet som sprängdes :) Kom hem vid ett, och var då proppmätt efter allt godis, trött som in i bängen och glad :P Nu ska jag hugga in på lite frukost sen kanske hjälpa mamma o pappa städa för det är städdag på våran gata. INTE TAGGAD!



..

Nyss hemkommen från Nellie och just nu är jag enormt trött och det känns som att min säng skriker efter mig... Så jag ska gå och göra min säng sällskap nu!

think...

14 år till salu- Champangeflickan- Karriär och köksbesvär
Vad säger ni, tror ni jag hinner läsa dom 3 böckerna på 2 veckor?

Svar på frågorna!

Vad är er favorit butik?
Anna: Gina tricot och MQ där hanldar jag mest, men finns många andra bra oxå
Hanna: H&M, MQ och lite secondhand affärer

Vilket är erat favorit land?
Anna: Thailand är rena paradiset, fast borta bra men hemma bäst så jag säger sverige också :)
Hanna: USA! Har ju dock bara varit i New York men i sommar åker jag till USA med Astrid.

Anna hur länge har du varit tillsammans med anton?
Vi har varit tsm i 8 månader :)

Vem är den bästa kajsan i världen?
Kajsa Bergqvist
Nej vi skojar, självklart vår lilla Kajsa Lindgren :)

Favorit klädesplagg?
Anna: På vintern jeans och munkjacka, sommaren jeansshorts med ett linne
Hanna: På vintern så är det jeans och på sommaren är det stora linnen/t-shirts och jeansshorts

Favoritställa på hela jorden?
Anna: en brygga:)
Hanna: På en sten vid vattnet på mítt landställe Hopskär

Vilken kändis skulle ni vilja träffa?
Anna: Eftersom den största kändisen som är min idol är hanna, så drömmer jag inte om att träffa ngn annan ;)
Hanna: Jag skulle tycka det var intressant att träffa Barack Obama

Favorit fotbollsspelare?
Anna: Messi
Hanna: Marcus Berg

Vem är syggast i eran klass?
Anna: Jag ;)
Hanna: Jag såklart!

Tycker ni att jag är snygg? :O (vet att ni tycker det;) )
Det är såklart vi tycker Jossan! ;)

Vad vill ni bli när ni blir stora?
Anna: Självklart lycklig, men om man tänker yrken polis
Hanna: Lycklig!

Vad har ni för betyg i skolan?
Anna: G-VG
Hanna: G-VG ungefär :)

Går ni på någon sport?
Anna: Yes, fotboll
Hanna: Ja, handboll och fotboll

Vilken dag fyller ni år?
Anna: Den 7 oktober
Hanna: Den 10:de maj

Äger ni några converse? vilken färg isf?
Anna: nej
Hanna: Ja 5 par. Vite, röda, svarta, bruna och ett par med 3 nyanser av rosa

Favorit mat?
Anna: Farmors pannkakor ;)
Hanna: Mormors pannkakor" :D

Varför videobloggar ni så lite? Kan ni inte göra det lite mer?
Vi ska bättra oss, så snart kommer det en video-blogg :D


Hoppas ni är nöjda med svaren :)


Kocken



Visst ser dom goda ut? Jo de tycker jag också.
Men dom här va bland de äckligaste jag har ätit!
De stod i receptet att man skulle ha en halv dl matolja, och då tror jag såklart att de är olivolja.
Så de ända dom här vidriga muffinsarna smakada var kakao och olivolja låter mumms eller hur!? ;)


HAPPYFACE!

Vaknade idag och såg att solen sken utanför så gissa om jag är glad nu? :P Idag börjar dagen med Hemkunskap, lite andra lektioner och slutar med bild :) Ikväll ska jag på typ filmkväll med Nellie o några fler, trevligt trevligt!
Ungefär så här ser det ut på himmlen just nu :D

5:te finalen

KOM IGEN NU DJURGÅRN!

Från micheal jackson konserten



Beat it

lunchdags


Pannkakor och Lilo&stitch :D


AGAIN!

GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Så j*vla skönt!

Vinst igår mot HV71 när det var 6(!) sekunder kvar av övertiden! Så nu blir det en sjätte match på globen :D

Vart försvann solen?

Den här bilden tog jag för en vecka sen... Det känns inte riktigt som det om man kollar ut för just nu så snöar det :/ Det snöar den 22 april. Snart är det maj(!) och det snöar ute... PANIK!

.



Bilden säger allt.
 Plugg HELA dan (pluggis varning jag vet!)
Sen en god baguatte till lunch
Och sen har jag käkat muffins som jag fick av världens gulligaste unge Hanna som kom över igår med muffins. STORT TACK! dom har redan gjort mig friskare!


haha!


plugg plugg plugg

Godmorgon!
När jag vaknade i morse hade jag 36.5 så INGEN FEBER! men vi får se har jag otur så kommer den smygande senare fram på dan (vilket jag absolut inte hoppas, vill bli frisk nu). Igår va pappa iaf förbi på skolan för att hämta lite böcker så det är bara börja ta igen.
 
Har ett no:prov som jag har missat som jag måste plugga till-.-
Har spanska prov nästa vecka

Matte prov nästa vecka

Nä nu kan jag inte sitta här framför datan mer, fram med böckerna och börja råplugga
Hörs senare ;)


REKORD!


Sjukt kul att vi har fått så många fler läsare:)
VÄLKOMMNA


INTER-BARCA


Sitter i soffan framför tv:n och kollar INTER-BARCA.
KOM IGEN NU BARCA!


GLÖM INTE!

FRÅGESTUND!


Smile

NU ska jag snart tagga hem till sjuklingen Anna för att droppa av en liten överaskning :)
BTW, Idag när jag kom hem från barnvaktandet så stog det en jättefin röd ros från mamma och pappa :) Dom tyckte jag var så duktigt som fick MVG så då fick jag den!

varning för onödigt inlägg!

vaknade vid halv 10 idag och kände mig faktist piggare än vanligt. Gick upp käka frukost sen har jag suttit fast klistrad vid tv:n hela dan. Hoppas verkligen att jag börjar bli bättre nu men halsen han iaf blivit bättre och feber börjar sjunka "hoppas på det bästa, räkna med det värsta"
Nu ska jag fortsätta kolla på favorit serien Ghost whisperer :)

GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN!


Jag, Fanny o Jossan

Vi är BÄST! Alla vi fick MVG på vårat svenska arbete, kärleksboken! :) JIPPI!

Tips på snygga jeansjackor


NELLY.COM


H&M


GINA TRICOT


Tisdag

Nu bär det snart av mot skolan, och bet ni hur jag kommer dit? Med cykel! :D Det är så jäkla mycket vårkänslor att cykla till skolan!
Delar av min cykel :P

Nervös!

Sitter och kollar på DIF-Hv71 och efter 3 perioder står det 1-1! Det betyder övertid :D Nervös som in i bängen men det här fixar Djurgår'n!

Frågestund!



Passa på att ställa frågor, vi lovar att svara så fort vi tycker det är någolunda många frågor! ;)


Vad tycker ni?


Riktigt söt klänning från Nelly.com
älskar den :)


herregud...

Nu sitter jag här hemma och gör... ingenting :P Men snart ska jag ta tag i no:n så Anton blir glad och inte slår ner mig imorgon, haha! Senare ikväll ska jag och Ollie träffas för en promenad :) Visst får vi lite vuxenpoäng för det? ;)

Och senare ikväll sitter jag BÄNKAD framför tv:n för då är det Djurgår'n- HV71 :)

Kom igen nu Djurgår'n!

Rekord!


Anna "jackson" gustafsson ;)

Jag lovade att lägga upp bilder på hur jag skulle sätt ut på michael jackson konserten.
Va ju inte med men så här skulle jag sätt ut ;)


Solen skiner och jag är glad!

Idag ska jag cykla till skolan! :D Världens sommarkänslor ju!



im off

Snart ska jag infinna mig på fam Forsbrings parkering för dom ska skjutsa mig till SMKs konsert :) Det ska bli jätte roligt att kolla på när alla sångfåglar ska sjunga!

HAPPYFACE!


Galna!

Idag började dagen med lite konfaträff och vad ska jag säga... mina konfaledare är GALNA! Haha dom får en att garva så himla mycket så vårt konfaläger kommer vara otroligt roligt :D
Efter konfaträffen åkte jag och pantade burkar och gissa hur mycket jag fick ihop? 132.50 kr Aja, ikväll ska jag på SMKs konsert för att kolla på Nora :) Det ska bli fett kul och alla säger att det låter skiiitbra!
Jag och mamma igår :D

så frisk höll jag på att bli...

Nu har jag lärt mig en sak, man ska aldrig dra för hastiga slutsatser om att man börjar bli frisk..
Vad vaknade jag med i morse då..? Jo kunde inte höra på ena örat och har världens lock, antagligen öroninflammation grattis Anna.
Nu har jag halsfluss, ögoninflammation, öroninflammation, hostar och genom förkyld...

Blir ingen konsert för mig.. stå på en scen med strålkastare och 120 elever och feber och allt de kommer leda till att jag svimmar och det vill jag inte vara med om. Så det blir att jag får sitta i publiken och kolla på, hur kul är de på en skala liksom ..  "/


bild från thailand :)

(rubrik)

Börjar faktist sakta men säkert bli bättre (hur länge de nu håller i sig innan jag åker på ngt annat skit igen, suck). Får hoppas jag blir helt frisk snart och att jag håller mig frisk ett bra tag fram över.
Febern har iallafall sjunkt. Hade bara 38 i morse ist för 39 som jag har haft alla andra mornar under nästan en veckan tid nu. Men halsen vill INTE ge sig. I morse kunde jag inte äta min frukost för att det gjorde så ont att svälja, men jag hoppas pencelinet börjar värka snart.

I morron blir det iaf konsert för mig - som det ser ut nu iaf :)
Får trycka i mig lite medecin så klarar jag nog av en timma på en scen. Har längtat sååå länge till den här konseten. Jag skiter i om jag har halsfluss och ögoninflammation, Micheal Jackson konserten går inte att missa :D

Kommer lägga ut senare en bild på alla klader och hur jag kommer se ut ;)


Visst skulle jag passa med lite mustasch? ;)


right now

hahaha, så här ser jag ut just nu :P

glad.

Nu ska jag snart dra hem till Lydia för filmkväll där :) Det ska bli skit kul för det är ett grymt roligt gäng där!
Och en hälsning till Anna: BLI FRISK! JAG SAKNAR DIG BAJSKORV!





Jag DIGGAR pappas databilder :P

.



ÄLSAKR DEN HÄR LÅTEN!

Nu funkar bloggen igen ;)

Vaknade vid halv 9 i morse av att jag knappt såg ngt på ena ögat så jag gick upp och såg att det var helt rött och rann massa gult gägg- ögoninflammation. Hur lyckas jag? :O
Jaja, nu sitter jag och kollar på barnprogram haha as kul faktist :P just nu är det american dragon haha.


Något fel på bloggen!

Ursäkta!


Tv:n strejkar



Ingen tv i hela huset funkar! *PANIK*  vad ska man då göra när man är sjuk liksom? :O

Hjälp gärna med att komma på saker man kan göra när man är sjuk!


sjukling


3 nässpray
4 toalettpapperrullar (snytit mig:p)
på bara några dagar -inte bra!

TACK


GRATTIS...

... Malin som blir 15 idag!


GRATTIS...

... KAJSA som blir 15 idag!!




Done

Nu har jag läst ut boken "Med himlen som tak". Det var en grymt fin bok!


Det är nu man ska gilla te, så man kan bli frisk ngn gång -.-

vaknade vid 7 imorse med över 39 graders feber och va helt blöt för jag hade svettats så mkt! Nu tyycker jag att det här skiten jag har åkt på kan ta och försvinna, orkar inte vara sjuk längre!
Idag har jag bara legat i sängen och varit halvt död, och kollat lite på tv.
Ikväll ska jag trycka i mig alvedon och sen dra till en tränar utbildning som jag måste gå på, önska mig lycka till att hålla mig vaken.

Nu ska jag fortsätta kolla på ghost whisperer :)


bilder från picknicken

Inez äter glass INTE en banan :)
Alla bilder är tagna från Astrids blogg.

my daddy rocks!

När jag var liten och när jag var sjuk så fick jag alltid en tidning som jag kunde läsa. Det fick jag alltid och har alltid fått det, så gissa om jag blev glad när min pappa åkte och handlade och när jag kom ner låg det en tidning på min plats? :D
TACK PAPPA FÖR ATT DU ÄR BÄST!


Mamma och pappa i Vancouver

Sick and tired


min hals och min feber dödar mig!

Inatt var det än av dom värsta nätterna jag har varit med om. Vaknade vid kvart i 3 av att jag knappt kunde andas, nästan 40 graders feber kändes de som och kunde knappt svälja för halsen gjorde så J**VLA ont.
Det var bokstavligen ett helvete! Gick iaf upp och tog en alvedon och tog en halstablett.

Idag drog jag iaf till doktorn vid halv 12 för att kolla om jag hade halsfluss men proven visade negativt (ingen halsfluss) SUCK. Ända gånge jag verkligen hoppades på att svaren skulle visa att det var halsfluss för då skulle jag få pencelin och då skulle jag blir frisk efter bara några dagar. Nu kan det vara ett virus jag har och de kan ju fan sitta i hur länge sen helst -.-
men om jag har tur så visade provresultatet negativt pga att jag precis hade ätit och borstat tänderna innan jag gick dit (men ska tydligen inte äta inom en timma innan) så ujag fick iaf recept på pencelin som jag ska ta om halsen fortsätter värka och febern är kvar.

Nu sitter jag och kollar på tarzan och ska snart peta i mig lite lunch. Hoppas ni mår bättre än mig iaf :)

Så här såg termomentern ut igår. Sommarvärme typ! :D


Hahahah några roliga minnen från nått/några år sen




haha modeller Anna hanna Fia och kajsa

TIPS!


Svenska hollywood fruar 21.00 kanal 3


.



lite sent menmen


dagen

HAr inte hänt ngt peciellt i skolan idag. Under nästan hela förmiddagen övade vi alla låtar till konserten. Det gick väll bra om man bortser från låttexterna som inte sitter än, hehe. Men måste bara säga att solisterna är så J*****ÄVLA bra!

Nu ska jag snart på träning, eller ska inte träna för är fortfarande förkyld och hostig :( men ska iaf kolla på.



haha jag och kajsa! :D


Im Hannimir...

Dagen har spenderats med sköningarna Astrid, Fanny och Inez. Det började med att jag o Inez tog en tripp till våra gamla neigbourhoods och åt goda toast från 7eleven :) Sen skulle vi gå till Karlberg för att träffa bullsnubben men han var ju såklart inte där... -.- tyvärr visste vi inte vart han bodde så vi kunde inte visa honom andra buller :P Men sen åkte vi iallafall hem med kanelbullar från Pressbyrån istället. När vi kom hem så drog vi fram Inez cykel och trampade hem till Fanny för att gå på picknick med hon och Astrid :) Så då drog hela picknick-gänget till en bra picknick plats och tog fram alla godheter :D Så där satt vi på en liten äng och hade picknick och flummade oss :P
Inez förra gången vi var i our neigbourhoods :)

back to hell...

.. i morron. USCH!
Det här lovet har gått så snabbt!

I lördags: va jag i kista med ollie och sen sov hos hennes mormor.
I söndags: Vaknade hos ollie mormor och sen drog på gudstjänst vid 11. Direkt efter till farmor och farfar i Sparreholm
I måndags: Till vingåkers outlet
I tisdags: Åker hem från F och F och träffar bergman och är med henne hela eftermiddagen
I onsdgas: sjuk
I torsdags: sjuk
I fredags: Handlade med morsan sen kajsa och jenny på kvällen
I lördags: Va hos anton hela dan sen bergman och el clasico på kvällen
I dag: varit med ollie sen kollat på AIK-växsjö ELITSERIEN gnaget!!!

Lite bilder från lovet

     


Last day of freedom

Idag vaknade jag kvart i 11, till min egna stora förvåning. Aja, idag ska jag träffa den lilla glädjespridaren Inez :D Har inte träffat henne på år känns det, så idag ska vi åka till våra gamla neighbourhoods ;) nice nice!

......

Tjohoo Sitter här hos bergman och geekar datan medans hon kollar på tråkigaste programet AFV -.-
Dagen har spänderats hos pojkvännen:) lika trevligt som vanligt ;)
Kvällens planer är EL CLASICO, var jag ser de får jag se.
haha känner att det här inlägget blev väldigt onödigt.
nu ska jag vara social med en tv tittande hanna.
Hanna och anna?
B1 och B2 ?
Lika som bär

Pictures from berlin

Frukosten första dagen
Taket i domkyrkan
Jag på Starbucks första dagen
Frukost andra dagen
Judiska museumet
Jag vid "Checkpoint Charlie"
Jag med fötterna på olika sidor av Berlin-muren
Lite cool graffitti på Berlin muren
Dart Wader! :D
Ett jätte coolt monument som står för alla judar som dog under andra världskriget

Back from Berlin

JAG.ÄLSKAR.BERLIN!


Berlin är verkligen en underbar stad! Staden är så himla fin med alla parker runt om i hela staden, med alla små cafeér och  med den slappa bohemiska känslan i luften.Man kan sitta vid floden och äta glass...Eller varför inte sitta i en av stadens många parker och läsa? När man gick runt på stan så var det en sån himla skön blandning på folket, det fanns riktiga bohemer, kostymnissar, barnfamiljer och fashionistas!Hela staden myllrar av historia och tragedi men ändå är folket väldigt vänliga och snälla. Och den otroliga shoppingen...det är allt mellan Chanel och Gucci till små second hand affärer.
I berlin finns det en "mini-kopia" på New Yorks Fifth Avenue men det finns även små gulliga affärer som liknar Beyond Retro i utkanterna av staden :)Alla som tycker om att shoppa MÅSTE åka hit! You're gonna like it ;)
Så nu går alla in på datan och fixar fram biljetter till denna underbara stad!



63 dagar kvar till sommarlovet!

Mår väll lite bättrre idag men låter fortfarande jätte förkyld men så förkyld är jag faktist inte:p
Men just nu skiter jag i de. Jag vägrar att vara inne en dag till så idag ska jag hänga med morsan att handla nu sen kasnke träffa kajsa sen ikväll kasnke anton kommer över ett tag.
Nu ska jag dra, ville bara visa att jag lever ;)

RÄNSA MASSA BILDER IGÅR OCH HITTA NÅGRA FRÅN MIN LILLA FJORTIS PERIOD HAHAHAHAH. Usch hur fan såg man ut egentligen! aja här bjuder jag på en bild!
(de va länge sen!!!)


Dagens shopping

Idag har jag och mamma varit enormt kulturella! Vi har varit vid "Check point Carlie" och Judiska museumet.

Dagens shopping har varit lyckad, men jag handlade inte lika mycket som jag gjorde yesterday menmen...

* En cool t/shirt med ett peacetecken (en present from mami, tack!)
* En blå Swatch klocka( också det en present from mami, tack igen!)
* En svart festklänning med nitar

Bilder kommer upp senare, promise!

planer för sommaren i text och bilder

Grekland
Lite bilder från förra gången jag var där (6 år)
            

Piteå och ärebro cupen
Bilder från förra årets cup i danmark
   

Konfirmation-kåfalla


Till skärgårn med Bergman (kanske)
 

Spela grymt mkt fotboll


Käka galet mycke glass
 

Träffa vänner och pojkvännen
        

... och självklart sola och bada
 



VILL HA SOMMAR NU NU NU!


EXAKT...

...64 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV!

Lite bilder från sommarn 09


..

15/4 KAJSA byxmyndig :D
18/4 Micheal Jackson konserten
19/4 Ledig
30/4 VALBORG!
10/5 Bergman och Fia 15 :)
14/5 Ledig
11/6 SOMMARLOV!


Älskar!


....

Solen skiner WIHOO!
Ingen skola WIHOO!
Över 10 grader WIHOO!
Våren är här WIHOO!
Det är påsk (innebär mkt godis) WIHOO!

Fast ändå är jag inte på humör. Febern är så gott som borta men de är däremot inte förkylningen. Jag blir GAAALEN! gör inget annat än att snyter mig. har tagiot slut på två hela toarullar på bara två dagar för jag har snytit mig så mkt, och typ en hel nässpray-inte bra!
Och bara tanken på att våren är här och kan inte gå ut i det fina vädret får mig på ännu sämre humör. nu räcker det tycker jag!

När jag och bergman va ute och cykla i tisdags. Härligt eller vad? ;)

just nu!

FÖRKYLD TRÖTT SÖTSUGEN ARG UTTRÅKAD SAKNAR

Kan det bli värre?


Dagens låt


berlin-shopping

detta har jag köpt idag : - ett par bruna converse - ett par boyfriend jeans - ett par gladiator sandaler - ett par svarta skor med nitar - en svart hatt - 3 örhängen - ett nitarmband japp, det är all den shoppingen jag hann med underbdagen här i berlin:) hoppas ni har det lika bra som jag!

Del 3


Del 2


Del 1


im leaving town!

rubriken säger det mesta :P Idag åker jag och mamma ut och reser, jag vet inte fortfarande inte vart men det gör det hela ännu roligare! Vårat plan lyfter 06.25 så vi ska sitta och fika på Starbucks :D Men nu måste jag gå, men jag ska försöka blogga så mycket som möjlig där borta. Men annars får ni hade det underbart här hemma :)

Några klockrena videosar







mästerkockarna

Hejhej. Hemma från sparreholm nu och förkylningen är INTE bättre. tvärtom den är värre och har fått sår under näsan för jag har snytit mig så mkt - INTE KUL!
jaja man ska inte deppa allt för mkt för de, de är ju trots allt påsk och ingen skola :D
Idag när jag kom hem träffade jag bergman. Vi tog fram våra cyklar och cyklade till norrvikens IP där vi träffade Adam. Satt och kolla när han och några andra spela fotboll sen satt vi och snacka med dom ganska länge.
Sen drog vi hem och fick för oss att baka. haha så vi hittade på ett recept och resultatet blev.. hehe kladdigt :P
Vi filmade när vi baka också så det kommer snart upp på bloggen.

Bjuder på två bilder från bakandet
Första visar hur bra jag va på att knäcka ägg hehe
Andra bilden  visar hur ressultatet blev :)


Helgens Inköp




2 stycken bikinisar
en t-shirt som stöder haiti
en svart tröja
ett vitt-blått randit linne
hårtoffsar
en jacka


Bilder från lördags


100406

Sometimes it's wrong to walk away, though you think it's over
Knowing there's so much more to say
Suddenly the moment's gone
And all your dreams are upside down
And you just wanna change the way the world goes round

Tell me, have you ever loved and lost somebody
Wished there was a chance to say I'm sorry
Can't you see, that's the way I feel about you and me
Have you ever felt your heart was breaking
Lookin down the road you should be taking
I should know, cos I loved and lost the day I let you go

Solen skiner igen!

Aa, som sagt solen skiner idag! :D Stort happy-face på mig! Idag vaknade jag(blev väckt av mamma) kl halv tio för att några "Rör-killar" skulle komma och fixa vårat värmegolv som har strejkat. Och så när jag sitter och äter frukost, och ser helt nyvaken och muppad ut, så kommer dom där "rör-killarna" -.- Först så kommer det in en typ 40+ kille men sen kom de in en SKIIIIT snygg 20:åring :D Så där sitter jag och äter frukost, ser ut som "hej kom och hjälp mig" och hälsar på den där snygga snubbe :P PINSAMT!

hahah, och medans jag satt och skrev det där kom han in och skulle kolla värmen :P


good music


.

"Things can change a persons life, but it goes on. Life goes on no mather what. But it goes on differently for each person. And that's something we have to understand and also respect. So do'nt come here and talk like you know what I feel, cause you have no idea" //H

SÅ HÄR SER JAG UT I SOMMAR!


.


men va f*n...

...det snör ute :@ Jag som trodde att våren börjdade komma, men nej nu börjar det snöa igen... Inte kul!

Sparreholm

här kommer en hälsning från *trumvirvel* Sparreholm. hahaha det där lät som Kalle Anka på julafton eller hur ;)
men som sagt är hos f&f nu och ska vara här tills på tisdag typ.
Jag och brorsan har nästan precis kommit in, vi har varit på en cykeltur i solskenet. Så grymt härligt kunna cykla och inte behöva jacka- VÅR!!! :D

Usch börjar bli förkyld igen. Det va inte länge sen jag va sjuk och nu har jag åkt på ngt skit igen, INTE kul!

men nu ropar morsan att det är mat. Försöker slänga in ett inlägg lite senare.
XOXO

today

Randig tröja från H&M

Gudstjänst

NU har jag, anna o ollie precis varit på en 2(!) timmars lång gudstjänst. Inte det roligaste kanske, men nu är jag i alla fall klar med mina gudsjänster :D SKÖNT SKÖNT!
Sollentuna kyrka

Gudstjänst

NU har jag, anna o ollie precis varit på en 2(!) timmars lång gudstjänst. Inte det roligaste kanske, men nu är jag i alla fall klar med mina gudsjänster :D SKÖNT SKÖNT!
Sollentuna kyrka

VINNAREN

Det här är nu våran ny header!
Den kommer snart upp, men det måste Anna fixa för hon är lite bättre på sånt där än vad jag är :P

Fika på Ulriksdals slott

Kladdkaka med hallon-mousse ;) Den satt rätt bra i magen!

livetslotteri.se


ny frisyr btw...

...snedlugg :)

Överaskad

Idag så fick jag ett jätte stort påskägg, till min förvåning :O Vi brukar inte fira påsk så det här var mitt första påskägg på flera år. Men glad blev jag för i påskägget låg det massa(!) godis och ett present kort från fotspecialisten :) Så nu kommer jag frossa i godis och gå på fotvård!
Under all nötkräm gömmer sig ca 1 kg godis ;)

saknaden är stor

Godmorgon och GLAD PÅSK:) har påskharen varit hos er också och lämnat ett litet påskägg? :)
det har den iaf gjort hos mig. Ligger just nu i sängen och smaskar i mig godis. Idag ska jag träffa ollie, vi funderade på att dra och shoppa ngn stans. Sen ska vi slagga hos ollies mormor och morfan (som har blivit som en liten tradition). Fast tror inte vi kommer sova så mkt för klockan 12 i natt ska vi till kyrkan och gå på midnattsmässa sen ska vi tillbaka klockan 11 och gå på en till gudstjänst.

nu ska jag börja klä på mig lite kläder och gå ut i det fina vår vädret.
Bara jag som blir lurad utav det här vädret, det ser ut som det är sommar och jätte varmt så man vill bara sätta på sig ett par kortbyxor, men sen när man går ut är det BURR :(


SUMMERTIME!

Äntligen är cykeln framme igen!

1111

Idag ska jag ha en riktigt familje-dag! Bara jag, mamma och pappa hela dagen :) Men alla får ha en bra lördag!

rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


today

och ett par baggy-jeans :)
GLÖM INTE RÖSTA PÅ HEADER,  TILL INLÄGGET!

just nu....

...kollar jag på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"

filmer från mim-festivalen i skolan


I'm done

Nu har jag äntligen läst klart boken "Populärmusik från Vittula"!
Skönt att vara klar med den, men det var inte direkt den bästa boken jag läst :P

rullande bollar

Nu sitter jag, Jillefors och Anna hemma hos Anna och har just kollat på film :) Det blev klassikern "Mean Girls", den hade man inte sett på länge :P Så nu sitter vi och diskuterar påsk-firandet. Nej nu ska jag joina diskutionen, men ni får ha en bra första kväll på påslovet :)


good music


PÅSKLOV!


ledtrådar

Jag ska ju på en resa med mamma i slutet av nästa vecka men jag vet fortfarande inte vart nånstans vi ska :P Så jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig, eller vad sägs? Det här har jag fått reda på:
  • En bra shopping-stad
  • Mamma har inte varit där
  • Om jag skulle få gissa på 10 städer skulle jag nog inte nämna den
  • Och det finns en koppling/anledning till varför vi åker dit
Någon som har ide om vart jag ska? :) HELP ME!

RSS 2.0